طرز تهیه خورش کدو و بادمجان در طب سنتی


طرز تهیه خورش کدو و بادمجان در طب سنتی

طرز تهیه خورش کدو و بادمجان در طب سنتی

خورش کدو و بادمجان

مواد لازم: مواذ لازم برای تهیه «خورش کدو و بادمجان» به شرح زیر است: گوشت خورشتی گوسفندی6۰۰ گرمقلم گوسفند ۱ عدد بادمجان رسیده قلمی 4عددکدو خورشتی متوسط  4عددپیاز متوسط 2عددلټه200گرمهل ، دارچین ، زردچوبه و زنجبیل و زعفران مجموعا ۲ قاشق مرباخوریگوجه فرنگی  700گرمسیر۲ حبه نمک به مقدار لازمروغن مایع5 تا 6قاشق غذا خور ی نعناع خشک ۱ قاشق مرباخوری

طرز تهیه خورش کدو بادمجان:

ابتدا گوشت را پاک کرده و بشویید و در صافی قرار دهید تا آب آن کشیده شود. قلم را نیز از وسط نصف کرده و همراه با گوشت و چند لیوان آب در یک ظرف مناسب قرار دهید و روی اجاق بگذارید تا بجوشد، سپس کف گوشت را گرفته و ۱ عدد پیاز خلال شده و مقداری ادویهجات به آن اضافه کردهو صبر کنید تا به مرور بپزد. نیم ساعت مانده به آماده شدن غذا، لپه را با آب گرمشسته و به غذا اضافه کنید.اکنون بادمجان ها را که قبلاً پوست کنده و به مدت ۲۰ دقیقه در آب نمک قرار دادهاید تا مواذ زائد آن خارج شود، از طول به ضخامت ۲ سانتیمتر برش داده و از آب خارج کرده و بشویید و در یک ظرف جداگانه قرار دهید. پس از آن، کدو را نیز پوست کنده و از طول به ضخامت ۲ سانتیمتر برش داده و بشویید. آنگاه کدوها و بادمجان ها را همراه با ۱ عدد پیاز خلال شده و نعناع خشک و روغن و ۲ لیوان آب روی اجاق قرار دهید تا به مرور پخته و آماده شود. بعد از پخته شدن گوشت از یک سو، و کدو و بادمجان از سوی دیگر، همه را همراه با بقیه ادویهجات و مغز لیمو عمانی با یکدیگر مخلوط کنید. در آخر، گوجه و سیر و نمک را در مخلوط کن ریخته و مخلوط کنید و پس از آن، به غذا اضافه کرده و صبر کنید تا چند جوش خورده و جا بیفتد. بعد از آماده شدن، آن رادر یک ظرف مناسب کشیده و نوش جان کنید. این خورش بسیار خوشمزه ولذیذ است. این مقدار غذا برای ۱ تا ۸ نفر کافی است.

دیدگاه خود را مطرح فرمایید . وظیفه ماست که به سوالات شما پاسخ دهیم

پاسخ دیدگاه شما ایمیل خواهد شد