خانه / مطبخ طب سنتی / طرز تهیه خورش کدو و بادمجان در طب سنتی
خورش کدو و بادمجان
خورش کدو و بادمجان

طرز تهیه خورش کدو و بادمجان در طب سنتی

طرز تهیه خورش کدو و بادمجان در طب سنتی

خورش کدو و بادمجان

مواد لازم:

مواذ لازم برای تهیه «خورش کدو و بادمجان» به شرح زیر است:

گوشت خورشتی گوسفندی6۰۰ گرم

قلم گوسفند ۱ عدد

بادمجان رسیده قلمی 4عدد

کدو خورشتی متوسط  4عدد

پیاز متوسط 2عدد

لټه200گرم

هل ، دارچین ، زردچوبه و زنجبیل و زعفران مجموعا ۲ قاشق مرباخوری

گوجه فرنگی  700گرم

سیر۲ حبه

نمک به مقدار لازم

روغن مایع5 تا 6قاشق غذا خور ی

نعناع خشک ۱ قاشق مرباخوری

طرز تهیه خورش کدو بادمجان:

ابتدا گوشت را پاک کرده و بشویید و در صافی قرار دهید تا آب آن کشیده شود. قلم را نیز از وسط نصف کرده و همراه با گوشت و چند لیوان آب در یک ظرف مناسب قرار دهید و روی اجاق بگذارید تا بجوشد، سپس کف گوشت را گرفته و ۱ عدد پیاز خلال شده و مقداری ادویهجات به آن اضافه کردهو صبر کنید تا به مرور بپزد. نیم ساعت مانده به آماده شدن غذا، لپه را با آب گرمشسته و به غذا اضافه کنید.اکنون بادمجان ها را که قبلاً پوست کنده و به مدت ۲۰ دقیقه در آب نمک قرار دادهاید تا مواذ زائد آن خارج شود، از طول به ضخامت ۲ سانتیمتر برش داده و از آب خارج کرده و بشویید و در یک ظرف جداگانه قرار دهید. پس از آن، کدو را نیز پوست کنده و از طول به ضخامت ۲ سانتیمتر برش داده و بشویید.

آنگاه کدوها و بادمجان ها را همراه با ۱ عدد پیاز خلال شده و نعناع خشک و روغن و ۲ لیوان آب روی اجاق قرار دهید تا به مرور پخته و آماده شود. بعد از پخته شدن گوشت از یک سو، و کدو و بادمجان از سوی دیگر، همه را همراه با بقیه ادویهجات و مغز لیمو عمانی با یکدیگر مخلوط کنید. در آخر، گوجه و سیر و نمک را در مخلوط کن ریخته و مخلوط کنید و پس از آن، به غذا اضافه کرده و صبر کنید تا چند جوش خورده و جا بیفتد. بعد از آماده شدن، آن رادر یک ظرف مناسب کشیده و نوش جان کنید. این خورش بسیار خوشمزه ولذیذ است.

این مقدار غذا برای ۱ تا ۸ نفر کافی است.

telegram

همچنین ببینید

کلم بروکسل با فلفل قرمز

کلم بروکسل با فلفل قرمز در طب سنتی..!

کلم بروکسل با فلفل قرمز در طب سنتی..! کلم بروکسل با فلفل قرمز مواد لازم …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *