طرز تهیه دلمهٔ قارچ در طب سنتی


طرز تهیه دلمهٔ قارچ در طب سنتی

طرز تهیه دلمهٔ قارچ در طب سنتی

دلمهٔ قارچ

مواد لازم برای ۲ نفر:

۶ قارچ بزرگ ۱ تخم مرغ سفت شدهکمی زعفراننمک و فلفل۲ قاشق کزبرهٔ خضرای خردشده

طرز تهیه:

قارچها را در آب سرکه دار برس بزنید. با دقت آنها را خشک کنید، دم هایش را در بیاورید و خرد کنید. بعد قارچها را روی کبابپز بگذارید، قسمت برجستهٔ آنها به سمت پایین باشد. در حدود ه ۱ دقیقه بپزید. بعد قارچ ها را با تخم مرغ، کزبرهٔ خضرا و دمهای له شده مخلوط کنید. نمک وفلفل هم در این مخلوط بزنید. ۱۰ دقیقه مجدداً بپزید. روی آنها را زعفران بریزید و سرو کنید.(هر پرس ۶۸ کالری)

قارچ روی کبابپز

مواد لازم برای ۱ نفر:

۲۰۰گرم قارچ (درشت) ۵۰ گرم ژامبون کم چربی خردشده ۲ قاشق مرباخوری گیاهان معطر خردشدهنمک و فلفل

طرز تهیه:

قارچها را در اب سرکه دار برس بزنید. دم هایش را جدا کنید.قارچ ها را روی کبابپز بگذارید، قسمت برجسته اش به سمت پایین باشد. ۱۰ دقیقه در حرارت ملایم بماند. بعد قارچها را با ژامبون، سبزیهای معطر و دمهای خردشده مخلوط کنید، نمک و فلفل هم بزنید. چند دقیقه قبل از سرو کردن بگذارید بپزد. (هر پرس ۱۵۵ کالری)

قارچ و پیاز

مواد لازم برای ۲ نفر:

۲۰۰گرم قارچ۲۰۰گرم پیاز۵۰ گرم ژامبون کم چربی ۱ قاشق جعفری خردشده۱۰ گرم کرهنمک و فلفل

طرز تهیه:

قارچ ها و پیازها را خرد کنید. در کمی آبنمک بپزید. کره را اضافه کنید. ژامبون را به تکه های کوچک ببرید. همه را با هم مخلوط کنید. بمدت یک ربع آرام بپزید. جعفری خردشده را روی آنها بپاشید وگرم سرو کنید. فراموش نکنید که فلفل را به آرامی روی آن بریزید.(هر پرس ۱۵۵ کالری)

قارچ با نخود فرنگی

مواد لازم برای ۲ نفر:

۲۰۰ گرم قارچ پخته و بریده به برشهای باریک ۲۰۰ گرم نخود فرنگی کوچک (تازه یا کنسروی) کمی نمک کمی آویشن

طرز تهیه:

همهٔ مواد را مخلوط کنید و در ظرفی درون آب بگذارید تا گرم بشود. در ماهی تا به را بگذارید و تا ۱۰ دقیقه بجوشد. (هر پرس ۹۵ کالری).

دیدگاه خود را مطرح فرمایید . وظیفه ماست که به سوالات شما پاسخ دهیم

پاسخ دیدگاه شما ایمیل خواهد شد