خانه / مطبخ طب سنتی / طرز تهیه سوپ ارزن در طب سنتی
سوپ ارزن
سوپ ارزن

طرز تهیه سوپ ارزن در طب سنتی

طرز تهیه سوپ ارزن در طب سنتی

سوپ ارزن 

مواد لازم:

روغن مایع یک فنجان یا کمی بیشتر

ارزن آسیاب شده ۵۰0 گرم

لوبیا 200گرم

پیاز متوسط یک عدد

آب به مقدار کافی (حدود 4لیوان)

نمک به مقدار کافی

ادویه (فلفل سیاه، زردچوبه، دارچین، زنجبیل) به طور مساوی مخلوط نموده یک قاشق مرباخوری استفاده شود.

طرز تهیه سوپ ارزن:

ابتدا لوبیا را با حرارت ملایم پخته سپس ارزن آسیاب شده را اضافه نموده بعد از نیم ساعت پیاز داغ و ادویه و نمک را اضافه نموده پس از ۳۰ دقیقه غذا حاضر است قبل از غذا هر نفر یک بشقاب میل کنند هنگام مصرف می توان کمی گلپر روی غذا پاشید. برای کسانی که تصلب شرائین و نقرس دارند مناسب نیست.

telegram

همچنین ببینید

شیرینی زردآلو

طرز تهیه چند دسر  خوشمزه 

طرز تهیه چند دسر  خوشمزه    شیرینی زردآلو 90 گرم برگه زردآلو ۳۵ گرم آرد …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *