خانه / درمان بیماریها با سرد نوشها و دمنوشهای گیاهی / طرز تهیه سکنجبین سیر در طب سنتی
سکنجبین سیر
سکنجبین سیر

طرز تهیه سکنجبین سیر در طب سنتی

طرز تهیه سکنجبین سیر در طب سنتی

سکنجبین سیر

از این سکنجبین برای کنترل سیاتیک استفاده می کنند.

دانه های سیر ۱۸۰ گرم، سرکهٔ کهنهٔ انگوری ۵۰۰ گرم و قند ساییده ۷۵۰ گرم. سیر را خرد کرده با ۲۵۰ گرم سرکه به مدت ۴ روز در ظرف بلوری بخیسانند و با فشار صاف کنند، مابقی سرکه را روی تفالهٔ باقیمانده پس از صاف کردن، میریزند و پس از ۴ روز آن را مجدداً صاف کنند. و دو صاف کرده را مخلوط کرده سپس قند ساییده را به آن اضافه می کنند تاحل شود.

مقدار مصرف از این سکنجبین CC ۲۰-۳۰ در روز است.

دانه ‏هاى سیر 180 گرم، اسید استیک آبدار 500 گرم، قند 750 گرم، سیر را خرد کرده در 250 گرم اسید استیک آبدار مدت چهار روز در ظرف بلورى‏ مى‏خیسانند و با فشار صاف مى‏کنند و ما بقى اسید استیک را روى تفاله مى‏ریزند و پس از چهار روز با فشار صاف مى‏کنند و دو صاف شده را مخلوط مى‏کنند. وزن آنها باید در حدود/ 500 گرم باشد سپس قند را با آن مخلوط کرده و به هم مى‏زنند تا حل شود. مقدار خوراک این سکنجبین 30- 20 گرم روزانه است. و براى کنترل سیاتیک نافع است.

به منظور وقوف خواننده گرامى به شمه‏اى از فعالیتهاى تحقیقاتى جدید که درباره سیر در جهان انجام مى‏شود، شرح زیر که بازگوکننده گوشه‏اى از این فعالیتها است و ضمن آن به تلاش وسیعى که براى دست‏یابى به خواص سیر مى‏شود، اشاره دارد در اینجا ذکر مى‏شود.

بوى سیر در تمام قسمتهاى مختلفه بیمارستان دانشگاهى جورج تاون بیش از مقدارى بود که براى دکتر گاراگزى‏ رئیس بخش بیماریهاى عفونى بیمارستان قابل تحمل باشد، ولى به ‏هرحال چون این بو به توصیه خود او در جریان مصرف سیر ایجاد مى‏شد ناچار تحمل مى‏کرد.

در بشقابهاى کوچک بلورى آزمایشگاه سیر دیده مى‏شد. پوست دنده‏هاى سیر به مقدار زیادى در سطل آشغال ریخته شده بود و بوى سیر در فضاى آزمایشگاه چنان پیچیده بود که بى‏اختیار آب از چشمان همه سرازیر مى‏کرد. زیرا در این آزمایشگاه نمونه‏هاى خون و ادرار انسان از نظر وجود علایم عفونت بررسى مى‏شد و حتى در اطاق انتظار بیماران نیز بوى قوى سیر فضا را پر کرده بود.

پزشک این بیمارستان که متخصص معروف آنتى‏بیوتیکها بود براى بررسى آثار مصرف سیر براى رفع عفونتها به جاى آنتى‏بیوتیکهاى صناعى چنان مشغول بود که گویى از حس بویایى خود مرخصى گرفته است.

سیر ماده گیاهى است که انگلها و منشأ عفونتها را فرارى مى‏دهد ولى به‏هرحال بوى مطبوعى ندارد و این بیمارستان نیز بوى بد گرفته است.

در این موقع بى‏اختیار دکتر ونسان گاراگزى‏ مدیر بخش بیمارى‏هاى عفونى بیمارستان و استاد دانشکده پزشکى دانشگاه جورج تاون، خطاب به دکتر ادوارد رئیس بخش میکروب‏شناسى بیمارستان گفت واقعا بوى خیلى تندى است؟ دکتر ادوارد که معمولا شخصا به بازار و سوپرمارکت مى‏رود و براى انتخاب و خرید سیر اقدام مى‏کند، سیرها را پس از پوست کندن کوبیده و عصاره آن را روى باکترى‏هاى‏ بیمارى‏زا در ظرفهاى آزمایشگاه مى‏ریخت چون مشاهده کرده بود که چطور پس از ریختن سیر سریع باکتریها از بین می رفتند

در جواب سؤال دکتر گاراگزى گفت که بله صحیح است آقاى دکتر گاراگزى سیر بوى تندى دارد ولى چه مى‏شود کرد زیرا همین بوى تند سیر است که این‏طور سریع باکترى‏ها را کشته است و به محض تماس عصاره سیر با باکترى‏هاى بیمارى‏زا طورى نابود شده‏اند که گویى باکتریها در محلول کشت حل شده‏اند. هر دو پزشک در مکتب پزشکى جدید درس خوانده بودند و عادت داشتند که فقط به آثار داروهاى شیمیایى مصنوعى اعتماد داشته باشند و تکیه کنند و حالا مشاهده آثار شفابخش و میکروبکش مواد غذایى معمولى طبیعى مانند سیر براى آنها درعین‏حال تعجب‏ انگیز و لذت‏بخش بود.

تصور اینکه این‏گونه آثار شفابخش منحصر به سیر نیست و در تمام سبزى‏ها و میوه‏ها و دانه‏ها و خلاصه تمام مواد خوراکى معمولى طبیعى و همچنین اغلب گیاهان این‏گونه آثار وجود دارد و در نتیجه چه گنجینه وسیع و بى‏انتهایى از انواع مواد شفابخش طبیعى به آسانى در دسترس بشر قرار دارد، براى آنها لذت‏بخش‏ترین دست‏آوردهاى تحقیقاتى به شمار مى‏رفت و این که با خوردن انواعى از خوراکى‏هاى طبیعى درعین‏حال که انسان رفع گرسنگى مى‏کند اگر از انواع مناسبى انتخاب شده باشد و با روش مناسبى تهیه و مصرف گردد از حمله اغلب بیمارى‏ها مصون مى‏ماند خود از بزرگترین دست‏آوردها میباشد.

telegram

همچنین ببینید

شربت فواکه

شربت فواکه ضدروماتیسم

شربت فواکه ضدروماتیسم آرتئیـدروماتئیدرا نافع و ورمهای مفاصل و انگشـتان پا و دست را از …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *