قالب وردپرس درنا توس
خانه / مطبخ طب سنتی / طرز تهیه چند دسر  خوشمزه 
شیرینی زردآلو
شیرینی زردآلو

طرز تهیه چند دسر  خوشمزه 

طرز تهیه چند دسر  خوشمزه 

 

شیرینی زردآلو

90 گرم برگه زردآلو

۳۵ گرم آرد گندم کامل یا آرد گندم آلمانی

۳۵ گرم جوانه گندم

نصف قاشق مرباخوری دارچین سابیده

۷۵ گرم عصاره غلیظ سیب

۴ قاشق غذاخوری مخلوط دانه کتان، تخم آفتابگردان و بادام

برگه زردآلو را خرد کرده و با بقیه مواد مخلوط کنید و در یک قوطی کنسروی به بزرگی بیست سانتیمتر مربع در اجاق سرد بگذارید و دمای آن را صد تا صدوپنجاه سانتیگراد بالا ببرید و بپزید. پس از سرد شدن آن را قطعه قطعه کنید.

دسر برنج قهوه ای

۱ فنجان برنج قهوه ای

نصف فنجان شیر چرخ کرده یا شیر سویا

۱مشت کشمش یا انگور فرنگی

۱مشت بادام خرد کرده

۱ قاشق مرباخوری اسانس و انیل

۲ قاشق مرباخوری عسل یا شربت مالت برنج قهوه ای

برنج قهوه ای را در آب جوش بپزید تا نرم شود. آب را دور بریزید. شیر و برنج را مخلوط کنید. کشمش یا انگور، اسانس و انیل و عسل را اضافه کرده و دسر را سرد یا گرم بخورید.

مطلب پیشنهادی

کاری سبزیجات و نخود

 چگونه کاری سبزیجات و نخود تهیه کنیم …؟؟

 چگونه کاری سبزیجات و نخود تهیه کنیم …؟؟   100میلی لیتر آب سبزیجات پخته ۲۵ …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *