خانه / دانستنیهای مفید پزشکی و رژیم غذایی / طرز تهیه کباب بادمجان…
کباب بادمجان
کباب بادمجان

طرز تهیه کباب بادمجان…

طرز تهیه کباب بادمجان…

کباب بادمجان

مواد لازم:

مواذ لازم برای تهیه  «کباب بادمجان (۱)» به شرح زیر است:

بادمجان نسبتاً درشت4عدد 

آب انار ترش  ۱ استکان

مغز گردو آسیاب شده  ۱۰۰ گرم

سیر درشت 5 حبه

نمک به مقدار لازم

روغن زیتون نصف استکان

 پونه کوهی ۱ قاشق مرباخوری

آب نصف لیوان

طرز تهیه:

بادمجانها را شسته و دم آنها را جدا می کنیم، سپس روی منقل گازی قرار داده تا خوب کباب شود. پس از خنک شدن، پوست آنها را کنده و در ظرف لعابی قرار می دهیم. سیرها را رنده و آب و آب انار ترش را به آن اضافه کرده و در آخر، مغز گردو آسیاب شده و نمک و روغن زیتون به غذا افزوده و روی اجاق می گذاریم تا با حرارت ملایم جا بیفتد. در همین حال، با گوشت کوب آن را می کوبیم تا کشی بیاید. بعد از ۵ دقیقه، غذا آماده است. این کباب بادمجان که «کله کباب» نام دارد، در اصل متعلق به خطه گیلان است که با کمی تغییر آن را تهیه کرده ام و بسیار خوشمزه و لذیذ است و میتوان به عنوانمزه  غذا استفاده کرد.

این مقدار غذا برای ۸ تا ۱۰ نفر کافی است.

telegram

همچنین ببینید

ویتامین B1

ویتامین B1 یا تیامین,از ویتامین های محلول در آب

ویتامین B1 یا تیامین,از ویتامین های محلول در آب اشاره از ویتامین های محلول در …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *