خانه / مطبخ طب سنتی / طرز تهیه کته زیره سیاه در طب سنتی
طرز تهیه کته زیره سیاه در طب سنتی
طرز تهیه کته زیره سیاه در طب سنتی

طرز تهیه کته زیره سیاه در طب سنتی

طرز تهیه کته زیره سیاه در طب سنتی

کته زیره سیاه 

مواد لازم برای ۴ نفر:

شلتوک برنج100گرم

برنج100گرم

آب 8فنجان

زیره سیاه  1قاشق غذا خوری

رو غن ذرت  به مقدار لازم

طرز تهیه کته زیر سیاه:

ابتدا شلتوک برنج را در ۸ فنجان آب جوشانده سپس صاف نموده و برنج را همراه نمک، روغن و زیره سیاه در آب صاف شده ریخته و با حرارت ملایم می گذاریم بپزد بعد از نیم ساعت غذا حاضراست.اگر سه روز فقط از این کته میل شود و هیچ غذای دیگری خورده نشود باعث لاغر شدن می شود.

telegram

همچنین ببینید

اسفناج با ژامبون

اسفناج با ژامبون در طب سنتی..!

اسفناج با ژامبون در طب سنتی..! اسفناج با ژامبون مواد لازم برای ۲ نفر: ۵۰۰گرم …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *