قالب وردپرس درنا توس
خانه / مطبخ طب سنتی / طرز پخت لوبیا پلو در طب سنتی
لوبیا پلو
لوبیا پلو

طرز پخت لوبیا پلو در طب سنتی

طرز پخت لوبیا پلو در طب سنتی

لوبیا پلو 

مواد لازم برای ۴ نفر:

v4bwcwmnvcfklqeaao9g

لوبیاچیتی یا قرمز 2فنجان

برنج ایرانی ۴ فنجان

سبزی پلو یک کیلو

روغن ۱/۵ فنجان

ادویه به مقدار کافی

طرز تهیه لوبیا پلو:

ابتدا لوبیا را با مقدار کمی آب پخته به طوری که له نشوند سپس برنج را با 4فنجان آب پخته البته این مقدار آب باعث می شود که برنج نیم پخت باشد سپس در ظرفی دیگر کمی روغن ریخته و حرارت داده آن گاه ورقه های سیب زمینی را بعنوان ته دیگ گذاشته بعد از آن مقداری برنج و سپس لوبیا و سبزی خرد شده را ریخته و دم می کنند.

مطلب پیشنهادی

شیرینی زردآلو

طرز تهیه چند دسر  خوشمزه 

طرز تهیه چند دسر  خوشمزه    شیرینی زردآلو 90 گرم برگه زردآلو ۳۵ گرم آرد …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *