خانه / مطبخ طب سنتی / طرز پخت لوبیا پلو در طب سنتی
لوبیا پلو
لوبیا پلو

طرز پخت لوبیا پلو در طب سنتی

طرز پخت لوبیا پلو در طب سنتی

لوبیا پلو 

مواد لازم برای ۴ نفر:

v4bwcwmnvcfklqeaao9g

لوبیاچیتی یا قرمز 2فنجان

برنج ایرانی ۴ فنجان

سبزی پلو یک کیلو

روغن ۱/۵ فنجان

ادویه به مقدار کافی

طرز تهیه لوبیا پلو:

ابتدا لوبیا را با مقدار کمی آب پخته به طوری که له نشوند سپس برنج را با 4فنجان آب پخته البته این مقدار آب باعث می شود که برنج نیم پخت باشد سپس در ظرفی دیگر کمی روغن ریخته و حرارت داده آن گاه ورقه های سیب زمینی را بعنوان ته دیگ گذاشته بعد از آن مقداری برنج و سپس لوبیا و سبزی خرد شده را ریخته و دم می کنند.

telegram

همچنین ببینید

اسفناج با ژامبون

اسفناج با ژامبون در طب سنتی..!

اسفناج با ژامبون در طب سنتی..! اسفناج با ژامبون مواد لازم برای ۲ نفر: ۵۰۰گرم …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *