علل فشار خون چیست…؟؟


علل فشار خون چیست…؟؟

 علل فشار خون چیست...؟؟

 یکی از علل فشار خون آنست که ماده از آدرنال ترشح می شود وارد خون شده هنگام عبور از شریان ها وسیله انقباض آنها می شود و در نتیجه فشار خون بالا میرود. درباره نوع غذا هم نتیجه مطالعات مربوط حاکی است که بعضی از غذاها وسیله ازدیاد (انگیوتنسیون) و با بعبارت دیگر (ماده افزایش دهنده فشار خون که بوسیله کلیتین بداخل خون ریخته میشود) میگردند غذاهائی که سبب ایجاد فشار خون می شوند عبارتند: از اغذیه ای که دارای ترکیبات چربی حیوانی و تخم مرغ و نمک باشند وجود این ماده اغلب بمقدار زیادتر از حد معمول در بیمارانی که بمناسبت انسداد جریان خون کلیه ها مبتلا به فشار خون هستند دیدهمی شود. سوء تغذیه و عدم رعایت تنوع در غذا و خوردن غذائی بیش از مقدار خوراک در بدن ایجاد مسمومیتی می نماید که باعث خرابی کلیه ها میگردد. چون کلیه ها مأمور اخراج سموم بدن هستند و خرابی آنها شخص را مسموم و علیل و ناتوان میسازد و به امراضی از قبیل: فشار خون و غیره مبتلا میسازد." از طرفی کم شدن ویتامین های (ب و ث) که عامل اصلی فشار خون است. مزید بر علت است." علائمی که برای غلبه خون و بیماری های رقیق خون از کمی ویتامین (ب ث) است تولید می شود. این اشخاص رنگ صورتشان گلگون است سرشان سنگین و منگ، حواسشان کند و کمی کسل می شوند. جوش های زیادی در بدنشان پیدا می شود و هنگامیکه در برابر امر غیرمنتظره ای واقع می شوند و پیش امد نا موافقی برایشان ایجاد می شود خون متوجه مغز می شود و کندی فهم پیدا میکنند. اگر حمله خون بمغز شدید باشد ممکن است سکته نماید. در این موقع (صبر زرد) که خون را از سر بر میگرداند بیست سانتیم گرم در آب حل نموده میل نمائید و قدری هم بر سر بمالند بسیار مفید است. این اشخاص باید غذاهائی بخورند که سرشار از ویتامین (ب ث) باشد. بقول قدما سردی های خشک مانند: سماق، آبغوره، آبلیمو، زرشک، قراقاط، شاهی، سیب و میوه های خام، ترشی، سبزیجات و غیره." زردآب دوغ و شیرخشت برای پائین آوردن فشار خون مفید بلکه برایبعضی امراضی که از حرارت و خون سوخته میباشد نافع است. هندوانه، زیادی فشار خون را جلوگیری میکند. آب هندوانه رسیده و شیرین انتخاب کنید و میل نمائید."

نسخه فشار خون

برگ مریم گلی ۲۵ گرم ریشه بید گیاه ۱۵ گرم ریشه شیرین بیان ۱۵ گرم برگ مو قرمز ۳۵ گرم برگ درخت زیتون ۱۰ گرم ز وفا ۱۰ گرم تمام این مواد را با هم مخلوط کنید و ۲ یا ۳ قاشق سوپخوری از آن را در نیم لیتر آب مدت چند دقیقه بجوشانید و ۱۵ دقیقه بگذارید دم بکشد و در طی روز در هنگام صرف غذاهر مقدار از آنرا خواستید بنوشید. "مصرف سیر فشار خون را پائین می آورد و ذراتی را که بشکل ذره های شیشه ای در شرائین جمع می شود و تولید تصلب شرائین می نماید حل میکند و جریان خون را بعلت اثر تقویت کننده ای که بر روی عضلات و قلب و پائین آوردن فشار خون دارد بکار انداخته و منظم میسازد و خون را هم پاک و غنی میسازد. و ضد عفونی کننده و میکروب های معده و جهاز هاضمه را نابود میکند برای نقرس و رماتیسم و اسهال و سالی و برنشیت مفید و درمان نسبیان و فراموشی است ولی بشرط اینکه زیاد خورده نشود و کم و بمرور استفاده شود.برای رفع بوی سیر از سبزی های سبز استفاده شود و همچنین سیب که کاملاً با پوست جویده شود."خوردن انگور تأکید شده اثر درمانی بفشار خون و زیاد شدن اوره خون مسلم است. "در بیماران مبتلا به فشار خون که متاسفانه این عارفضه بر اثر عیاشی و انفعالات نفسانی روز بروز رو به ازدیاد است. در چنین هنگامی ماه رمضان نعمت بزرگ و پر برکت است و به تر از هر فصاد و پزشک ماهری فشار خون را معالجه و مداوا میکند."گل بنفشه و عناب که در طبیعت سرد و تر میباشد جهه فشار خون مفید است و همچنین بدرقه او هندوانه مخلوط با سکنجبین بخورند ادرار را زیاد میکند و اخلاط سوخته بدن را هم رفع و فشار خون را برطرف و معده و مجرای ادرار را هم پاک میکند و غذا آش آلو یا آب آلو یا آش آبغوره یا آب لیمو میل کنند بسیار خوب است. لیکن بشرط اینکه سرفه و تب در وجود مریضی نباشد والا عوض ترشی های گفته شده از خنکی هائی که ترش نباشد مانند آب عناب و شیرخشت که مفید است میل کنند."

دیدگاه خود را مطرح فرمایید . وظیفه ماست که به سوالات شما پاسخ دهیم

پاسخ دیدگاه شما ایمیل خواهد شد