خانه / درمان دیابت / غذای بیمار دیابتی چیست؟؟
غذای بیمار دیابتی
غذای بیمار دیابتی

غذای بیمار دیابتی چیست؟؟

غذای بیمار دیابتی چیست؟؟

غذای بیمار دیابتی

سوپ ذرت، و جودوسر، گوشت در سرکه پروریده، آش مخلوط با سرکه و بدون چربی، مفید است.

روزانه مقدار زیادی سیر پخته یا ۲ تا ۳ میوه سیر تازه میل کنید.

شیر خشت ۲۰ مثقال، آب هندوانه ۲ لیتر مخلوط نموده و صبح ناشتا و صبح ناشتامیل نمایید.

لعاب ۲۵ گرم اسفرزه که در آب سرد به دست آمده باشد روزانه میل نمایید.

سائیده تخم شنبلیله صبح یک مثقال و شب موقع خواب نیم مثقال میل نمایید.

سوپ برگ شنبلیله را با آبغوره میل نمایید.

همه روزه صبح ناشتاتا ۴۰ روز روزی ۳۰ گرم آبغوره بی نمک میل نمایید

آش آبغوره، آش تمر، آش قره قروت، آش آلو، آش ماست، آش گوجه برغانی مفید است

شنبلیله را بر روی نان برشته شده بپاشند و روزانه به جای نان مصرفی  میل کند.

دمنوش یها را به جای قند با توت خشک میل کنید.

telegram

همچنین ببینید

توصیه های مهم غذایی

توصیه های مهم غذایی چیست؟!

توصیه های مهم غذایی چیست؟! توصیه های مهم غذایی  خوردن دارچین برای زنان باردار و …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *