غذای بی ویتامین چیز خطرناکی است!!!


غذای بی ویتامین چیز خطرناکی است!!!

غذای بی ویتامین چیز خطرناکی است!!! 

 دگرگونیهای که صنعت به اغذیه طبیعی می دهد ویتامی نهای آن را از بین میبرد. مادام دوسن ژنه میگوید: «اگر به چیزهای وحشت آور و ترسناکی  که کلمهٔ استرلیزه در بردارد خوب فکر کنیم؛ بزودی پی خواهیم برد که یک غذای استرلیزه چیزی مثل یک زمین غیر حاصلخیز است که هیچ چیززنده ای برای ادامه حیات و زندگی در آن نمی روید.یک غذای استرلیزه غذا نیست، بلکه چیزی است که ظاهر یک غذا را دارد بدون اینکه از خاصیت و تأثیر غذا چیزی در آن موجود باشد.» و من اضافه می کنم که یک غذای استرلیزه چیز خطرناکی است، زیرا وقتی یک غذا فاسد شود می گندد و ما از بوی بد آن با خبر می شویم و آن را دور میریزیم، ولی اگر همین غذا استرلیزه شود بو و طعمی ندارد، در نتیجه ما را غافلگیر می کند و ما آن را با تمام سمومی که در خود پنهان دارد می خوریم! هر بار که ما ناگزیر شویم غذاهای کنسرو شده و عاری از ویتامین بخوریم باید آن اغذیه را با غذاهای تازه و ویتامین دار ترکیب کنیم. برای بچه ای که از شیر  مادر محروم است و منحصراً از شیر استرلیزه تغذیه می کند ما به شیر او باید مقدار کمی آب پرتغال و یا آبلیمو اضافه کنیم. دکتر مارتله توصیه می کند. در مورد بچه هایی که با شیر استرلیزه تغذیه می کنند باید شیرهٔ یک موز را گرفت و با اندکی آب و قند مخلوط کرد و به آنها داد. دکتر مارتله دستور غذای تازه و مفید دیگری را برای بچه های شیرخوار می دهد که طرز تهیهٔ آن چنین است: به اندازهٔ مساوی جو، جو سیاه، گندم را با هم مخلوط کنید و چهار قاشق سوپخوری از این مخلوط غلات را در هاون خوب بکوبید تا نرم شود، بعد در ظرفی که یک لیتر و نیم آب دارد مخلوط غلات را در آب بریزید و روی آتش ملایمی در هوای آزاد بگذارید تا بجوشد و نیم لیتر از آب آن بخار شود، سپس آن را در صافی بریزید و صاف کنید و با شکر شیرین کنید و به بچه ها بدهید.

دیدگاه خود را مطرح فرمایید . وظیفه ماست که به سوالات شما پاسخ دهیم

پاسخ دیدگاه شما ایمیل خواهد شد