فندق سرشار از ویتامینهای A و B


فندق سرشار از ویتامینهای A و B

فندق سرشار از ویتامینهای A و B

 

فندق

ارتفاع درختچه فندق گاهی به چهار متر میرسد و در تمام کشورهای اروپا و آسیای صغیر پراکنده است در جنگل های کشورهایی که هوای معتدل دارند به حالت وحشی می روید. . میوه درختچه فندق دارای شصت درصد دارای مایع چرب است. فندق را به حالت خام و یا بوداده میخورند و روغن مایع آن را در نقاشی و صنعت عطرسازی به کار میبرند. فندق، سرشار از ویتامینهای A و B، مواد چربی و سفیدهای، دارای آهن و کلسیم است. با فندق دارای شصت درصد وزن خود روغن مایع است و بی اندازه مغذی است. فندق مثل گردو و بادام برای تغذیه اشخاص مسلول و  کسانی که مبتلا به بیماری قندند تجویز گردیده است و در بیماری سنگ کلیه و درد اعصاب نیز دارای خواص مؤثری است اگر پانزده روز تمام هر روز صبح ناشتا یک قاشق سوپخوری روغن  فندق را بگیرند و بخورند بهترین دارویی است که علیه کرم کد و به کار  می رود  و بعد از پاانزدعه روز  به کلی  شر این مهمان  ناخوانده را دفع می کندپوست شاخه های جوان و تازه درخت فندق را به مقدار دویست گرم با یک لیتر آب اگر جوشانده شود برای حالاتی که در اثر تب به وجود میآید مؤثر است. برای تهیه ان باید در اخر فصل زمستان شاخه های جوان درخت فندق راکنده و در سایه خشک کرد و در موقع لازم مورد استفاده قرار داد اگر سی گرم گلهای فندق را در یک لیتر آب بجوشانید جوشانده ای به وجود می آورد که برای اشخاص چاق مفید است و علیه چاقی مصرف میگردد. دم کرده فندق به مقدار بیست و پنج گرم در یک لیتر آب خون را تصفیهمی کند و در مورد بیماریهای پوست، تجویز میگردد. همچنین به شکل محلول برای التیام زخمهایی که در اثر جراحت یا اولسر به وجود آمده است مصرفمی گردد برای معالجهٔ رماتیسم، به اندازهٔ مساوی برگ خشک درخت فندق و ارگ خشک درخت گردو را با کمی خاکستر آتش سیگار و نمک نرم و اساییده مخلوط کنید و همه آنها را در روغن زیتون بپزید و سپس آن را به پا با جایی که درد میکند بمالید و مالش دهید.دم برگ گل سوسن سفید را اگر در روغن فندق بخیسانید با آن می توان انواع درد گوش را آرام و ساکت کرد گرد گل فندق را به عنوان داروی شفابخش در مورد بیماری حمله صرع مصرف می کنند. فندق خشک هفتاد درصد وزن خود دارای مواد روغنی و پانزده تا بیست درصد مواد سفیده ای است. چون مواد نشاسته ای ندارد برای اشخاصی که دیابت دارد تجویز میگردد تجزیه ای که اخیراً در آزمایشگاه از فندق شده ثابت گردیده که فندق دارای کلسیم، پتاسیم، گوگرد، منیزیم، کلر، سدیم، آهن، مس و ویتامین های A و b  است.فندق را اگر کمی بو بدهند طعم آن بهتر می شود و مواد روغنی آن بیش از وقتی که خام بوده زیاد می گردد.

دیدگاه خود را مطرح فرمایید . وظیفه ماست که به سوالات شما پاسخ دهیم

پاسخ دیدگاه شما ایمیل خواهد شد