فواید شگفت انگیز بادنجان که تا به حال به گوشتان نخورده است…


فواید شگفت انگیز بادنجان که تا به حال به گوشتان نخورده است…

فواید شگفت انگیز بادنجان که تا به حال به گوشتان نخورده است...

 

بادنجان

اصل بادمجان از هند است . خاصیت غذایی ان اندک اما ملین و ادرار آور  است و مصرف آن برای بیمارانی که مبتلا به بیماری خنازیر و اولسر شده اند توصیه و تجویز می شود. میوه های بادنجان وقتی کاملاً نرسیده است به اندازهٔ کافی دارای مقدار زیادی سولانین است که ماده سمی است، بنابراین تا وقتی میوهٔ آن کاملاً نرسیده است نباید آن را مصرف کرد با برگهای بادنجان ضمادی درست میکنند که در موارد سوختگی، دملهای شدید و دردناک و سودا و بواسیر استعمال می شود و موجب تسکین درد و شفای بیمار میگردد. فارسی نوشته است، عقیده دارد اگر بادنجان خام را با نمک بخورند دوایکرم کشی است و کرم ها را دفع خواهد کرد

فواید تغذیه ای

بادمجان دارای خواص تغذیه ای بسیار مفید است به شرط این که سرخ نشود.* از ویتامین های موجود در بادمجان می توان به ویتامین های گروهB (مخصوصا B1 و B6)، ویتامین A و C و مواد معدنی مختلف از جمله كلسیم، فسفر، مس، گوگرد، منیزیم، پتاسیم و آهن اشاره کرد. * علاوه بر ویتامین ها و املاح یاد شده، بادمجان دارای فیتونوترینت هایی است که خاصیت آنتی اکسیدانی فوق العاده ای دارند. فیتونوترینت های موجود در بادمجان شامل اجزای فنولیکی مانند کافئیک و کلوروژنیک اسید(chlorogenic acid) و فلاوونوئیدها مانند ناسونین(nasunin) می باشند. اجزای فنولیکی دارای خاصیت ضد سرطانی، ضدکلسترول بد خون و ضد ویروسی می باشد. بادمجان دارای خواص تغذیه ای بسیار مفید است به شرط این که سرخ نشود. * این گیاه حاوی فیبر بالایی است از این رو برای درمان یبوست و کاهش کلسترول مفید است. * تحقیقات جدید نشانگر آن است كه بادمجان دارای ماده ای ضد تشنج است و در درمان صرع اثر بسیار خوبی دارد. * بادمجان کالری پایینی دارد (هر 100 گرم آن دارای 35 کیلوکالری انرژی است)، به همین دلیل برای افرادی که قصد کاهش وزن دارند، مفید است. * به علاوه انیس گلایسمی پایین آن(کمتر از 15)، موجب شده است که برای بیماران دیابتی نیز سودمند باشد. * بادمجان به دلیل داشتن پتاسیم بالا و سدیم پایین، برای کاهش فشار خون بسیار سودمند است.مراقب باشید بادمجان باید كاملاً رسیده مصرف شود، چرا كه نارس آن دارای ماده ای سمی است و در كسانی كه از آسم رنج می برند، تحریك كننده به شمار می آید. مصرف بادمجان را به افرادی كه از مشكلات گوارشی رنج می برند، توصیه نمی كنیم. همچنین به علت دارا بودن ماده ای سمی به نام سولانین برای افرادی كه حساسیت دارند، مناسب نیست، این افراد به خصوص به نمونه های تخم دار بادمجان حساسیت داشته و بلافاصله بعد از خوردن آن، دچار چشم درد شده یا پوست بدن شان خارش پیدا می كند و در مواردی مبتلا به كهیر می شوند.

دیدگاه خود را مطرح فرمایید . وظیفه ماست که به سوالات شما پاسخ دهیم

پاسخ دیدگاه شما ایمیل خواهد شد