خاصیت قندهای غیر پوسیدگی زا


خاصیت قندهای غیر پوسیدگی زا

خاصیت قندهای غیر پوسیدگی زا 

 

قندهای غیر پوسیدگی زا در عین حال که شیرین بوده و غالباً شیرینی آنها به مراتب از شیرینی سناکارز بیشتر است، دو خاصیت عمده دارند:

۱- موجب افزایش قند خون نشده و لذا برای بیماران دیابتی بی خطر هستند.

 ۲- موجب بروز پوسیدگی دندان نشده و برای دندانها بی خطرند. این قندها عبارتند از:

۱- سوربیتول که در آدامس، خمیر دندان و آبنبات بکار میرود، مشابه قندهای پوسیدگی زا متابولیزه شده ولی پوسیدگی زایی آن بسیار کم است. شیرینی آن بیش از ساکارز بوده و افراد مبتلا به بیماری قند میتوانند از آن استفاده نمایند.

 ۲- مانیتول در خمیر دندانها و محلول های شستشوی دهان بکار میرود و شیرینی آن در حد بالایی بوده و طعم خوبی دارد.

۳- زایلیتول قندی است که در سالهای اخیر در دندانپزشکی بشدت مورد توجه قرار گرفته. قندی است بسیار شیرین و در محصولات دندانپزشکی و صنایع غذایی مصارف زیادی پیدا نموده است.


دیدگاه خود را مطرح فرمایید . وظیفه ماست که به سوالات شما پاسخ دهیم

پاسخ دیدگاه شما ایمیل خواهد شد