قالب وردپرس درنا توس
خانه / دانستنیهای مفید پزشکی و رژیم غذایی / خاصیت قندهای غیر پوسیدگی زا
مواد قندی
مواد قندی

خاصیت قندهای غیر پوسیدگی زا

خاصیت قندهای غیر پوسیدگی زا 

 

قندهای غیر پوسیدگی زا در عین حال که شیرین بوده و غالباً شیرینی آنها به مراتب از شیرینی سناکارز بیشتر است، دو خاصیت عمده دارند:

۱- موجب افزایش قند خون نشده و لذا برای بیماران دیابتی بی خطر هستند.

 ۲- موجب بروز پوسیدگی دندان نشده و برای دندانها بی خطرند. این قندها عبارتند از:

۱- سوربیتول که در آدامس، خمیر دندان و آبنبات بکار میرود، مشابه قندهای پوسیدگی زا متابولیزه شده ولی پوسیدگی زایی آن بسیار کم است. شیرینی آن بیش از ساکارز بوده و افراد مبتلا به بیماری قند میتوانند از آن استفاده نمایند.

 ۲- مانیتول در خمیر دندانها و محلول های شستشوی دهان بکار میرود و شیرینی آن در حد بالایی بوده و طعم خوبی دارد.

۳- زایلیتول قندی است که در سالهای اخیر در دندانپزشکی بشدت مورد توجه قرار گرفته. قندی است بسیار شیرین و در محصولات دندانپزشکی و صنایع غذایی مصارف زیادی پیدا نموده است.

مطلب پیشنهادی

علل بروز اهنجاری های فکی و دندانی

تاثیر عوامل محیطی بر ناهنجاری های فکی و دندانی

تاثیر عوامل محیطی بر ناهنجاری های فکی و دندانی   -عوامل محیطی عنوان کلیه عواملی …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *