قالب وردپرس درنا توس
خانه / دانستنیهای مفید پزشکی و رژیم غذایی / خاصیت قندهای غیر پوسیدگی زا
مواد قندی
مواد قندی

خاصیت قندهای غیر پوسیدگی زا

خاصیت قندهای غیر پوسیدگی زا 

 

قندهای غیر پوسیدگی زا در عین حال که شیرین بوده و غالباً شیرینی آنها به مراتب از شیرینی سناکارز بیشتر است، دو خاصیت عمده دارند:

۱- موجب افزایش قند خون نشده و لذا برای بیماران دیابتی بی خطر هستند.

 ۲- موجب بروز پوسیدگی دندان نشده و برای دندانها بی خطرند. این قندها عبارتند از:

۱- سوربیتول که در آدامس، خمیر دندان و آبنبات بکار میرود، مشابه قندهای پوسیدگی زا متابولیزه شده ولی پوسیدگی زایی آن بسیار کم است. شیرینی آن بیش از ساکارز بوده و افراد مبتلا به بیماری قند میتوانند از آن استفاده نمایند.

 ۲- مانیتول در خمیر دندانها و محلول های شستشوی دهان بکار میرود و شیرینی آن در حد بالایی بوده و طعم خوبی دارد.

۳- زایلیتول قندی است که در سالهای اخیر در دندانپزشکی بشدت مورد توجه قرار گرفته. قندی است بسیار شیرین و در محصولات دندانپزشکی و صنایع غذایی مصارف زیادی پیدا نموده است.

مطلب پیشنهادی

عفونت سینه

اقدامات لازم بعداز ابتلا به عفونت سینه در دوران شیردهی

اقدامات لازم بعداز ابتلا به عفونت سینه در دوران شیردهی   در حالی که دچار …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *