خانه / دانستنیهای مفید پزشکی و رژیم غذایی / لایکوبین و خاصیت ضد سرطانی آن ….!!!
لایکوبین
لایکوبین

لایکوبین و خاصیت ضد سرطانی آن ….!!!

لایکوبین و خاصیت ضد سرطانی آن ….!!!

 

 

لایکوبین چیست ؟

 

ترکیب شیمیائی لایکوپین از ضداکسیدکننده قوی است که دارای خاصیت ضدسرطانی قابل ملاحظه ای است.

محققان دانشگاه جان هاپکینز در آزمایش علمی دریافته اند که مقدار مادهٔ لایکوپین در خون اشخاصی که مبتلا به سرطان لوزالمعده، سرطان رکتوم و سرطان مثانه هستند بسیار کم است و خوردن لایکوپین برای پیشگیری سرطان فوق و همچنین برای پیش گیری سرطان پروستات خیلی کمک می کند.

 

منابع عمده لایکوبین

 

گوجه فرنگی دارای مقدار قابل ملاحظه لایکوپین است و هندوانه نیز منبع غنی لایکوپین است.

در گوجه فرنگی در حدود ۳/۱ گرم درصد گرم لایکوپین یافت می شود و هندوانه بیشتر و در حدود ۴/۱ گرم درصد گرم لایکوپین دارد.

لایکوپین ترکیب شیمیائی است که رنگ قرمز را به گوجه فرنگی و هندوانه میدهد.

به مقدار محدودی در زردآلو نیزلایکوپین وجود دارد.

telegram

همچنین ببینید

اسیدهای آمینه ضروری

هر آنچه که درباره اسیدهای امینه نمیدانید..( قسمت دوم)

اسیدهای امینه از طریق عامل اسیدی و عامل امینی بهم متصل شده و پروتئین را …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *