لایکوبین و خاصیت ضد سرطانی آن ….!!!


لایکوبین و خاصیت ضد سرطانی آن ….!!!

لایکوبین و خاصیت ضد سرطانی آن ....!!!

  

لایکوبین چیست ؟

 ترکیب شیمیائی لایکوپین از ضداکسیدکننده قوی است که دارای خاصیت ضدسرطانی قابل ملاحظه ای است. محققان دانشگاه جان هاپکینز در آزمایش علمی دریافته اند که مقدار مادهٔ لایکوپین در خون اشخاصی که مبتلا به سرطان لوزالمعده، سرطان رکتوم و سرطان مثانه هستند بسیار کم است و خوردن لایکوپین برای پیشگیری سرطان فوق و همچنین برای پیش گیری سرطان پروستات خیلی کمک می کند. 

منابع عمده لایکوبین

  گوجه فرنگی دارای مقدار قابل ملاحظه لایکوپین است و هندوانه نیز منبع غنی لایکوپین است. در گوجه فرنگی در حدود ۳/۱ گرم درصد گرم لایکوپین یافت می شود و هندوانه بیشتر و در حدود ۴/۱ گرم درصد گرم لایکوپین دارد. لایکوپین ترکیب شیمیائی است که رنگ قرمز را به گوجه فرنگی و هندوانه میدهد. به مقدار محدودی در زردآلو نیزلایکوپین وجود دارد.

دیدگاه خود را مطرح فرمایید . وظیفه ماست که به سوالات شما پاسخ دهیم

پاسخ دیدگاه شما ایمیل خواهد شد