لیمو ترش و خواص جادویی آن/ قسمت پنجم


لیمو ترش و خواص جادویی آن/ قسمت پنجم
هنگام تهوع و استفراغ اگر آبلیمو خورده شود فوراً آن حالت را برطرف میسازد. آبلیمو خاصیت ضد عفونی قوی دارد و اگر کمی از آن را به مقدار زیادی آب اضافه کنید باکتریهای ریز اسهال خونی، تیفوئید، و با و غیره را از بین میبرد.آبلیمو علاوه بر خواص ضدعفونی، قبض کنندهٔ خوبی است و این دارویی است که به وسیلهٔ آن میتوان تمام زخمها را از هر قبیل که باشد با آن شست وشو و پانسمان کرد و به واسطهٔ همین خاصیت قبض کننده است که آبلیمو خونریزیهای داخلی و خارجی را متوقف میسازد.آبلیمو پارازیت کش است و تا کنون آن را با مؤفقیت برای از بین بردن بید، معالجهٔ کچلی، گال، شپش سر و بدن به کار برده اند و برای زیبا کردن پوست نیز مصرف کرده اند.آبلیموهای تازه را اگر به غذاهای مرده و یا غذای خیلی پخته بزنند خاصیت غذایی آن را از ویتامین ها و املاح معدنی تجدید میکند.به همین علت است که بیشتر اغذیه بی مزه و بی طعم را با آبلیمو می خورند

لیمو برای زنان آبستن و مادران شیرده

پرفسور کارلو فوآ مدیر انستیتوی فیزیولوژی و استاد دانشگاه میلان ایتالیا درباره لیمو این طور نوشته و به آن عقیده دارد: «لیمو نه تنها برای داشتن اسید میتریک آن بلکه مخصوصاً به مقدار سرشار و فراوانی ویتامین C دارد و این ویتامین برای معالجهٔ بیماری اسکوربوت خیلی مفید است مصرف آن برای کسانی که به سلامت خود علاقه مندند لازم است. اگر در شیر استرلیزه شده بچه های شیرخوار چند قطره آبلیمو یا پرتغال بچکانند آنها را علیه بیماری اسکوربوت و کمبود ویتامین C بیمه خواهند کرد و در پرورشگاههای اطفال شیرخوار که به این ترتیب عمل کرده اند، بیماری اسکوربوت به هیچ وجه در آنها دیده نشده است.» پرفسور دانته پا کوشینی رئیس یکی از کلینیکهای ژن در ایتالیا می نویسد: «آبلیمو و پرتغال برای بچه ها بی اندازه مفید است، زیرا دارای مقدار زیادی ویتامین است که این ویتامینها غذا را زود هضم می کنند. مصرف آبلیمو یا پرتغال با شیشه و پستانک برای بچه های شیرخواره فوق العاده لازم است و آنها را از ابتلا به انواع اسکوربوت کودکان مصون نگه می دارد.» پرفسور بائولو کفامی مدیر کلینیک زایمان دانشگاه باری اعلام می دارد که: «لیمو مثل پرتغال برای بهداشت و تندرستی جامعه انسانی لازم است وکمسیونی که راجع به سلامت مادران و کودکان مطالعه و آزمایش می کند، در قسمت تغذیه مادران یا زنان آبستن به این نتیجه رسیده است که باید در هر غذای مادر یا زن آبستن لیمو یا پرتغال داخل شود زیرا پرتغال و لیمو دارای انواع ویتامینها و اسیدهای آلی است که این ویتامینها و اسیدهای آلی برای سلامت مادر و بچه لازم است.»لیمو ترش و خواص جادویی آن/ قسمت اوللیمو ترش و خواص جادویی آن/ قسمت دوملیمو ترش و خواص جادویی آن/ قسمت سوملیمو ترش و خواص جادویی آن/ قسمت چهارم

دیدگاه خود را مطرح فرمایید . وظیفه ماست که به سوالات شما پاسخ دهیم

پاسخ دیدگاه شما ایمیل خواهد شد