قالب وردپرس درنا توس
خانه / درمان دیابت / مضرات شکر را بدانید!!!
ضرر شکر
ضرر شکر

مضرات شکر را بدانید!!!

مضرات شکر را بدانید!!!

زیان های قند و شکر سفید

نبات چنانچه با بادرنجبویه یا چای سبز نوشیده شود، یکی از آشامیدنی های شیرین در ساعات روز است و خاصیت ضد سرطانی چای سبز بسیار قابل توجه است.

قبل از این که به این سؤال پاسخ بدهیم، بهتر است بدانیم که شکر سفید یک ماده مصنوعی و ساخته دست بشر است. در اصل در کارخانه های شکرسازی، قند طبیعی، نیشکر و چغندر قند کاملا تصفیه می شود. تصفیه شدن به معنی عاری شدن از میکروب نیست، بلکه به معنی خارج ساختن املاح، ویتامین ها، پروتئین، آنزیم و سایر مواد مغذی آن است؛ یعنی این که شکر چیزی ندارد و فقط یک ماده غلیظ شده مصنوعی که مواد شیمیایی عوامل تصفیه را به همراه دارد است. اما چرا شکر مضر است؟ شاید بتوان گفت چون باعث پوسیدگی دندان می شود و در آن تخریب استحکام استخوانی و از دست دادن دندان ها را به علت پوسیدگی دندان ها مشاهده می کنیم. ماده شیمیایی سفیدکننده قند و شکر در بدن وقتی وارد سیستم گردش خون و لنف می شود ابتدا به سراغ دندان ها و استخوانها می رود و کلسیم آن را جذب و سپس از طریق سیستم دفع خارج می شود و سپس به سراغ کلسیم اعصاب، عضلات و سلول های مغزی رفته کلسیم آن را جذب و به خارج می راند.عده از متخصصان نظرشان حتی این است که شکر می تواند سندرم پیش قاعدگی را ایجاد کند و باعث علایم اضطراب و ترس در خانمهای حساس شود. یکی از مهمترین عوارض مصرف شکر، افزایش وزن است؛ چراکه این ماده میتواند باعث افزایش ذخیره کربوهیدرات و چربی در بدنشود. در عین حال، مصرف بالای شکر با افزایش سطح هورمون انسولینمنجر به سخت شدن دریجه های قلب و تصلب شرائین نیز می شود. آنقدر این ماده، خطرناک ذکر شده که انستیتو سرطان آمریکا نیز تأکید کرده است، مصرف قندهای تصفیه شده و شکر باید محدود شود. حکایت قند نیز چون شکر تأسف برانگیز و خطرناک است و تمام مضرات شکر را در مورد قندهای تصفیه شده نیز میتوان تکرار کرد.

مضرات شکر و قند

1_ سرکوب سیستم ایمنی بدن.
2_ بر هم زدن تعادل املاح در بدن.
3_کاهش تمرکز، بد خلقی و افزایش اضطراب.

4_ کاهش انعطاف پذیری و عملکرد بافتها.
5_ افزایش سطح تری گلیسریدهای خون.
6_ سبب فقر مس و کروم میشود.

7_ تداخل در جذب کلسیم، منیزیم و پروتئینها.
8_ پیری زود رس.
9_ پوسیدگی دندانها و بیماریهای لثه ای.

10_ افزایش چاقی، کلسترول خون و فشار سیستولیک قلب.
11_ کاهش ویتامین E در خون.
12_ کاهش هورمون رشد.

13- کاهش توانایی عملکرد آنزیمها.
14- کاهش ظرفیت یاد گیری – کاهش عملکرد حافظه.
15- بر هم زدن تعادل هورمونها.

16- نقش در ابتلا به بیماری دیابت.
17- سرگیجه و خواب آلودگی.
18- شکر یک ماده اعتیاد آور است.

19- کاهش پایداری عاطفی.
20- میتواند موجب یبوست و یا واریس گردد.
21- میتواند منجر به سرطان پروستات، پستان، تخمدانها و روده گردد.

22- افزایش بیماریهای قلبی – عروقی.
23- سردرد و میگرن.
24- افزایش هورمون استروژن در مردها.

25- افسردگی.
26- میتواند مانند الکل ایجاد مسمومیت کند.
27- باعث افزایش سطح دوپامین، سروتونین و نوراپی نفرین در خون میگردد.

28- میتواند ایجاد سنگ صفرا و سنگ کلیه کند.
29- میتواند آسم و یا آلرژی ایجاد کند.
30- میتواند به ساختار DNA آسیب وارد سازد.

مطلب پیشنهادی

توصیه های مهم غذایی

توصیه های مهم غذایی چیست؟!

توصیه های مهم غذایی چیست؟! توصیه های مهم غذایی  خوردن دارچین برای زنان باردار و …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *