معرفی خواص گیاه بارهنگ….


معرفی خواص گیاه بارهنگ….

معرفی خواص گیاه بارهنگ....

بارهنگ گیاه بسیار محقری است که در تمام فصول (گاهی در بعضی مناطق باستثنای زمستان) می روید این گیاه ضعیف دارای برگهائی است بشکل خنجر و دانه هائی بشکل و باندازه تخم مورچه است.بارهنگ خاصیت التیام دهنده زخم های سطحی را دارد باین قسم که اگر برگهای بارهنگ را ابتدا خوب بشویید سپس چند ساعت در آب جوش که در حال جوشیدن است نگاه دارید این آب برای شستن زخمها و خراشیدگی های سطحی و التیام دهنده این چنین زخمها و آسیبها بسیار مفید واقع می شود.اگر برگهای تازه بارهنگ را در محل که پشد حتی زنبورگزیده باشد بمالند، سوزش و درد ساکت میشود این خاصیت را حتی برخی اشخاص شاید به اغراق هم میگویند و معتقدند که این چنین مالش این برگها حتی برای ساکت شدن درد مار و افعی هم (قبل از رسیدن سم ضد مارگزیدگی) مفید واقع می شود، باز قابل گفتنی است که عده ای حتی خبرگان بر این عقیده بودند که کسانیکه بجنگ مار و افعی می رفتند اگر قبلا خودشان را به گیاه بارهنگ آلوده کنند سپس به جنگ یا شکار افعی بروند پیروزیشان حتمی جم مسلم خواهد بود. کسانیکه زخم های جلدی (وریدی) دارند و بسیار مزاحم است ایشان هم برای درمان این قبیل زخمها یا از هر قسم برگ و یا جوشانده و خمیر شده برگ بارهنگ استفاده کنند بینهایت راضی .خواهند بود در درمان غرور جوانی پسرها و دخترها و بالاخره کلیه کسانیکه از این چنین جوش های غرور جوانی در صورت دارند. اگر از دم کرده برگ بارهنگ (۴ عدد برگ بارهنگ در یک قوری معمولی اب) به پیشانی، گونه و صورت و چانه خود بمالند بهبود حاصل شده و موجبات رضایت خاطر پریشانیشان فراهم خواهد شد به شرطی که این درمان را یکماه ادامه دهند. کسانیکه پلک های چشم پلاسیده و شکننده دارند اگر برگ جوشانده بارهنگ را چند دقیقه (۱۵) دقیقه روی پلک بگذارند . بمالد و بعد بردارند پلکهای سالم و زیبائی خواهند داشت. برای از بین بردن بوی سیگار حتی اندکی تخفیف مسمومیت از دود سیگار در برخی ممالک قرص هائی از بارهنگ تهیه کرده اند و در مناطقی هم که این قرص ها وجود ندارد از دم کرده و آب این دم کرده برگها اگر دهان شوئی کنند بینهایت مفید است. ناگفته نماند تمام خواصی را که در ساقه و برگهای تازه بارهنگ ذکر شد، برگهای خشک شده و ساقه خشک شده این گیاه محقر هم دارای این چنین خواصی می باشند کد البته تهیه برگهای خشک بسیار آسان و سهل الوصول خواهد بود.

طرز تهیه

برای طرز تهیه و استفاده از تمام خواص بارهنگ کافی است که بوته را باریشه از خاک جداکننند، برگها و ساقه را جدا کرده بقسمت های کوچک ۲-۳ سانتیمتری قسمت کنند و این قسمتها برای مدت یک هفته در مکانی که خنک باشد و رطوبت نسبتا کافی هم داشته باشد نگاه دارند، سپس تخم های گیاه را از آن جداکنند و این تخمها یا دانه ها را در یک طرف شیشه ای تمیز نگاه دارند، البته آن برگها و ساقه را در یک ظرف فلزی نگاه داری نمایند، این برگها و تخم ها را می شود تا یکسال نگه داشت 

دیدگاه خود را مطرح فرمایید . وظیفه ماست که به سوالات شما پاسخ دهیم

پاسخ دیدگاه شما ایمیل خواهد شد