خانه / درمان دیابت / مقایسه اثر هویج و مواد قندی در بیماری قند!!
هویج و مرض قند
هویج و مرض قند

مقایسه اثر هویج و مواد قندی در بیماری قند!!

مقایسه اثر هویج و مواد قندی در بیماری قند

بین هویج و مواد قندی و شیرینی ها کدام برای بیماری قند بیشتر مضر است ؟ طی سالهای متمادی کارشناسان تغذیه فکر می کردند که هیدرات های کربن ساده مانند شکر از پر ضررترین مواد برای بیماری قند اند. و برای بالا بردن قند خون متهم ردیف اول محسوب می شوند و در مقابل تصور می کردند که هیدراتهای کربن پیچیده مانند میوهها و حبوبات و دانه های غلات و گیاهانی نظیر سیبزمینی و هویج که قند آنها به تدریج و اهسته ازاد شده و جذب می شود کمتر ضرر دارند و یا حتی مفیداند. ولی در سال های آخر دهه ۷۰ و اوائل ۱۹۸۰ که عدهای از دانشمندان از جمله دکتر فیلیسی کارپو از دانشگاه کالیفرنیا در ساندیگو و دکتر داوید جنکینس” از دانشگاه تورنتو مقدار قند خون عدهای از بیماران را پس از خوردن انواع مختلفه مواد خوراکی اندازه گیری کردند، با کمک

تعجب و انتظار مشاهده کردند که بیشترین و سریعترین روند افزایش قند خون پس ازخوردن بستنی و انواع مواد قندی و شیرینی ها نیست بلکه پس از خوردن هویج وسیب زمینی و فرآوردههای غلات ایجاد میشود. با این آزمایش ها نظریه توصیه خوردن هیدرات های کربن پیچیده برای بیماران قندی اعتبار خود را از دست داد و نتیجه گرفتهمی شود که در رژیم غذای بیماران مبتلا به بیماری قند باید از خوراکی هائی استفاده شود که دارای ضریب شیرینی پایین تر دارند.

telegram

همچنین ببینید

عوارض دیابت

شناخت کلی از عوارض دیابت

شناخت کلی از عوارض دیابت دیابت یا بیماری قند (Diabetes یا Diabetes Mellitus)،یک اختلال سوخت …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *