مواد غذایی برای مقابله با ایدز را بشناسید!!


مواد غذایی برای مقابله با ایدز را بشناسید!!

مواد غذایی برای مقابله با ایدز را بشناسید!!

 میوه ها و سبزیهای که ممکن است با ویروس HIV مبارزه کنند

در لوله های آزمایشگاهی مشاهده شده است که دو مادهٔ موجود در مواد غذای،ویتامینC و گلوتاتیون " گسترش ویروس HIV را کند کردهاند، این دو مادهٔ مهم که ازضداکسیدکننده های قوی هستند به مقدار زیاد در میوهها و سبزی ها وجود دارند، یا آزمایش بسیار جالب توسط دکتر آلتون میستر در دانشکده پزشکی دانشگاه کورنل نشان داده است که مادهٔ گلوتاتیون از گسترش و پیشرفت ویروس ایدز ۹۰ درصد جلوگیری کرده است. دکتر میستر سلولهای بدن انسان را در آزمایشگاه تحریای کرده تا باعث تولید ویروس شود و پس از آن همین که مادهٔ گلوتاتیون به آن اضافه کرده است تکثیر ویروس ایدز محسوساً کند شده و وقتی بیشتر گلوتاتیون اضافه شده اثرش بیشتر بوده است. دکتر میستر میگوید که مقدار گلوتاتیون در بدن بیماران مبتلا به ایدز خیلی کم است و کمبود گلوتاتیون در گسترش و توسعه ایدز عامل مؤثری است. گلوتاتیون مادهٔ شیمیائی است که به مقدار قابل ملاحظه در میوهها و سبزیها از جمله در هندوانه، آووکادو، مارچوبه و در درجه بعد در گریپ فروت، پرتقال، توت فرنگی، هلو تازه، بامیه، سیب زمینی، کدو، گل کلم، کلم بروکلی و گوجه فرنگی خام وجود دارد. کوبیدن و چرخ کردن مواد غذائی و همچنین میوهها و سبزی های پخته شده و عصارهٔ آنها باعث از دست دادن مقدار زیادی گلوتاتیوناست و بهتر است خام خورده شوند.

محرک های احتمالی آن

تا حال شواهد علمی قابل اعتماد و قطعی دربارهٔ این که ویروس بیماری ایدز یعنی HIV" را بتوان در انسان از طریق خوردن برخی مواد غذائی کند و یا متوقف کرد مطرح نشدهاست. ولی برخی مشاهدات تجربی آزمایشگاهی ارزش توجه و بررسی دارند. همچنینبرخی مواد غذای و مواد شیمیائی موجود در مواد مغذی که در افزایش فعالیت سیستم دفاع طبیعی بدن مؤثرند ممکن است در این وادی کمالی کرده و موجب شوند که برای کنترل بعضی بیماریها و عفونتهای مربوط به ضعف عمومی سیستم دفاع طبیعی بدن که ناشی از ایدز باشند اثر کنند.

دیدگاه خود را مطرح فرمایید . وظیفه ماست که به سوالات شما پاسخ دهیم

پاسخ دیدگاه شما ایمیل خواهد شد