میوه عامل معالجهٔ بیماریهاست


میوه عامل معالجهٔ بیماریهاست

میوه عامل معالجهٔ بیماریهاست

 دکتر کارتوندر کتاب خود به نام سه غذای کشنده هیچ شک و تردیدی ندارد که افراط در مصرف قند صنعتی مثل گوشت و الکل برای تندرستی و سلامت ما زیانآور است. ساکارین که نام حقیقی آن سولفینید بنزوئیک است سیصد تا پانصد مرتبه قدرت قندی آن بیش از قند صنعتی است.ساکارین یک محصول شیمیایی است که آن را از گودرون و زغال سنگ استخراج می کنند و این ماده برای کلیه ها سم مهلکی است که  بسیاری از مردم به آن توجه ندارند و نوشابه های شیرینی را که با این ماده می سازند مثل آب مینوشند و از زیان و ضرر قطعی آن بی خبرند. تمام میوه های شیرینی که قند آن از لولوز ترکیب یافته است برای اشخاص پرهیزدار، اجازه داده شده تا آن را مصرف کنند، زیرا مصرف  چتنین قندی برای انها مفید است پس باید میوه ها را وقتی کاملاً رسیده و شیرین شده و تازه هم بود مصرف کنیم، زیرا چنین میوه ای دارای حداکثر قند است و برای بدن ما  این قند مفید و لازم است

میوه عامل معالجهٔ بیماریهاست

میوه ها علاوه بر املاح معدنی که دارند اعمال گوناگونی را بر روی دستگاه بدن انجام می دهند که می توانیم آن را مثل یک دارو یا دوای کمکی در معالجهٔ بیماریهای بی شماری مورد بهره گیری قرار دهیم

دیدگاه خود را مطرح فرمایید . وظیفه ماست که به سوالات شما پاسخ دهیم

پاسخ دیدگاه شما ایمیل خواهد شد