میوه های قرمز خواص بیشتری دارند!!


میوه های قرمز خواص بیشتری دارند!!

میوه های قرمز خواص بیشتری دارند!!

میوه های قرمز خواص بیشتری نسبت به دیگر میوه ها دارند . تا جایی که خوردن میوه های قرمز پنج وعده در روز توصیه می شود . به تازگی دانشمندان می گویند : انواع میوه های قرمز نه تنها آنتی اکسیدان لازم را به بدن می رسانند بلکه عفونت های مجاری ادرار و التهابات را هم از بین می برندو همچنین خطر ابتلا به سرطان را هم کاهش می دهند . برای مثال هندوانه جزء یکی از میوه هاست که دارای فیبر و ویتامین هایA . Cو پتاسیم است و هر چه رنگ میوه های قرمز تیره تر باشد مواد معدنی و ویتامین های سودمند بیشتری در آن نهفته است  . هندوانه یک میوه ی بسیار مفید است و حتی پوست و تخم آن هم خوردنی و پر از خاصیت می باشد .نارنگی ،دردهای عصبی را تسکین می دهد نارنگی به علت داشتن مقدار زیادی منیزیم در فعالیت عضلانی و دستگاه گوارش بخصوص در سیستم عصبی مؤثر است و دردهای عصبی و کم خوابی را درمان می کند. نارنگی دارای ویتامین های ،C.B1. A ،فسفر و کلسیم است که خون را تصفیه و زیاد می کند. همچنین به علت داشتن فسفر و کلسیم بالا یکی از میوه هایی است که در تشکیل استخوان و اسکلت بدن مؤثر است، بنابراین خوردن آن به رشد کودکان و نوجوانان بسیار کمک کننده خواهد بود. لازم به ذکر است، نارنگی کارکرد کلیه و قلب را به میزان قابل توجهی بهبود و همچنین کارکرد روده را تسهیل می کند.

دیدگاه خود را مطرح فرمایید . وظیفه ماست که به سوالات شما پاسخ دهیم

پاسخ دیدگاه شما ایمیل خواهد شد