previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
ArrowArrow
Shadow
Slider

میوه های قرمز خواص بیشتری دارند!!


میوه های قرمز خواص بیشتری دارند!!

میوه های قرمز خواص بیشتری دارند!!

میوه های قرمز خواص بیشتری نسبت به دیگر میوه ها دارند . تا جایی که خوردن میوه های قرمز پنج وعده در روز توصیه می شود .
به تازگی دانشمندان می گویند :
انواع میوه های قرمز نه تنها آنتی اکسیدان لازم را به بدن می رسانند بلکه عفونت های مجاری ادرار و التهابات را هم از بین می برندو همچنین خطر ابتلا به سرطان را هم کاهش می دهند . برای مثال هندوانه جزء یکی از میوه هاست که دارای فیبر و ویتامین هایA . Cو پتاسیم است و هر چه رنگ میوه های قرمز تیره تر باشد مواد معدنی و ویتامین های سودمند بیشتری در آن نهفته است  . هندوانه یک میوه ی بسیار مفید است و حتی پوست و تخم آن هم خوردنی و پر از خاصیت می باشد .

نارنگی ،دردهای عصبی را تسکین می دهد
نارنگی به علت داشتن مقدار زیادی منیزیم در فعالیت عضلانی و دستگاه گوارش بخصوص در سیستم عصبی مؤثر است و دردهای عصبی و کم خوابی را درمان می کند.
نارنگی دارای ویتامین های ،C.B1. A ،فسفر و کلسیم است که خون را تصفیه و زیاد می کند.
همچنین به علت داشتن فسفر و کلسیم بالا یکی از میوه هایی است که در تشکیل استخوان و اسکلت بدن مؤثر است، بنابراین خوردن آن به رشد کودکان و نوجوانان بسیار کمک کننده خواهد بود.
لازم به ذکر است، نارنگی کارکرد کلیه و قلب را به میزان قابل توجهی بهبود و همچنین کارکرد روده را تسهیل می کند.


دیدگاه خود را مطرح فرمایید . وظیفه ماست که به سوالات شما پاسخ دهیم

پاسخ دیدگاه شما ایمیل خواهد شد