نسخه کاملی ار بیماری سرطان و درمان آن /قسمت اول


نسخه کاملی ار بیماری سرطان و درمان آن /قسمت اول

  نسخه کاملی ار بیماری سرطان و درمان آن

 سرطان کابوس وحشتناکی است که هر کس ممکن است با آن مواجه شود و به مانند یک بختک به جان و روح آدمی نفوذ می کند و آن را از پای در می آورد و متأسفانه روزانه تعداد بیشماری از انسانها به آن مبتلا می شوند.دانشمندان زیادی شب و روز در تلاش هستند تا بتوانند راه پیشگیری و دفاع و روش بهبودی این بیماری را کشف کنند. دکتر ترول Dr. Troll از جمله دانشمندانی است که در حدود سی سال در این زمینه تلاش کرده است و در مورد اثرات مثبت حبوبات و دانه های مغذی گیاهی و دسته ای از سبزیجات بررسی علمی انجام داده است. او در سال ۱۹۶۹ توانست اثرات ترکیباتی به نام پروتئاز هی بی تورز inhibitors Protease که در گیاهان به مقدار زیادی وجود دارد را مطالعه کند و اثر آنها را بر روی سرطانها مثبت ارزیابی کرده و معتقد است که این مواد بر روی سرطان ها آثار معجزه آسایی نشان داده است و این آثار از راه در هم گسیختن و ایجاد اختلال در فعالیت عوامل سرطان زا نظیر آنکوژن ها (Oncogene) و آنزیمهایی که به نام پروتئازهای مخرب که جزء انواع سرطان زاها می باشد، خواهد بود. مولکولهای آن هیبی تورز که در دانه های گیاهانی مانند لوبیا یا نخود وجود دارد دارای فعالیت ضد سرطانی هستند و باعث تخریب و کنترل انکوژن یا عواملی که باعث سرطان هستند، می شود و به عنوان حمایت کنندهای می باشد که در مراحل مختلف پیشرفت سرطان از آسیب ماده مهم DNA ) و RNA که هر دو در هسته سلول می باشند در مراحلی که سرطان پیشرفت کرده است جلوگیری و دفاع می نمایند. خوشبختانه تحقیقات دانشمندان نشان داده است که مواد شیمیایی موجود در گیاهان از سرطان جلوگیری کرده و شفا بخش می باشند. مثلاً موش آزمایشگاهی که با سویا تغدیه می شود از سرطان کبد مصون مانده است و همچنین کسانی که از سویا و غلات و حبوبات بیشتر استفاده می کنند کمتر به سرطان یا بیماری های قلبی گرفتار می شوند. پروتئازها از آثار شوم رژیم های پر چربی جلوگیری می نماید و قدرت دفاعی بدن را زیاد می کند و می تواند بر بیماریهای ویروسی غلبه کند. در ضمن دانشمندان در پی یافتن و بدست آوردن خواص دیگری در گیاهان و مواد خوراکی هستند زیرا آنها معتقدند که گیاهان و خوار کی های گیاهی دارای اثرات اعجاب انگیزی در سلامتی انسانها بوده و در بیماریها و مبارزه با آنها نقش مؤثری دارند.مثلا یکی از عوامل اسرارآمیز به نام کارت فاکتور Carrot Factor در ترکیبات هویج و سایر گیاهان وجود دارد که موجب ازدیاد مقاومت سلولهای آسیب دیده بدن می شود و در سرطان های ناشی از مصرف دخانیات و مواد مخدر اثرات شایانی دارد. آنها همچنین معتقدند که جگر به علت دارا بودن ویتامین A یک پروتئین ضد سرطان شناخته شده است. گیاهانی که دارای رنگ نارنجی تیره و یا سبز تیره هستند این خاصیت در آنها بیشتر است که پس از مصرف آنها و جذب تبدیل به ویتامین A می شود که بر علیه سرطان مؤثر است.نسخه کاملی ار بیماری سرطان و درمان آن /قسمت دوم

دیدگاه خود را مطرح فرمایید . وظیفه ماست که به سوالات شما پاسخ دهیم

پاسخ دیدگاه شما ایمیل خواهد شد