خانه / درمان بیماریها با سرد نوشها و دمنوشهای گیاهی / نکاتی ضروری در استفاده از دمنوش ها و جوشانده
نکاتی ضروری در استفاده از دمنوش ها و جوشانده
نکاتی ضروری در استفاده از دمنوش ها و جوشانده

نکاتی ضروری در استفاده از دمنوش ها و جوشانده

نکاتی ضروری در استفاده از دمنوش ها و جوشانده

مراعات نکات پی آمده در استفاده از دمنوشها و یا جوشانده ها ضروری است

  •  در استفاده از فرآوردههای گیاهان دارویی از جمله دمنوشها (دم کردنیها و جوشانده ها) نباید زیاده روی کرد و اصولاً مقدار معمول استفاده از اغلب آنها یک تا سه لیوان در روزبه مدت یک هفته در ماه است. همچنین برای استفادهٔ طولانی مدت از آنها حتماً باید با متخصصان گیاهان دارویی مشورت کرد.
  •  مصرف برخی دمنوشها مانند نعناع بعد از غذا و برخی مانند گل گاوزبان و سنبل طیب و دمنوشهای مفرح و مفید برای کلیه و کبد و قلب و اعصاب پیش از وعده هایغذایی است.
  • سعی کنید دمنوشها را به حالت ولرم میل کنید و در حالات داغ و سرد میل نشود.
  •   دمنوشها یی مانند بادرنجبویه و به لیمو برای اعصاب و افسردگی مفید است و می توان روزانه به جای چای’ از  آنها استفاده نمود.

27827

telegram

همچنین ببینید

انواع شربت انار

انواع شربت در طب سنتی

انواع شربت در طب سنتی شربت نعناع و انار علاج معده های ضعیف وکم اشتهایی …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *