قالب وردپرس درنا توس
خانه / دانستنیهای مفید پزشکی و رژیم غذایی / نکات ظریف تغذیه ای خانه و خانه داری/ قسمت دوم
پختن تخم مرغ
پختن تخم مرغ

نکات ظریف تغذیه ای خانه و خانه داری/ قسمت دوم

– اگر پیش از آبکش کردن برنج آن را مزه کردید و متوجه شدید برنج تان شور شده، موقع آبکش کردن برنج آب بیشتری روی برنج داخل آبکش بریزید ولی پس از آن فقط باید به خورشی تان نمک کمتری بزنید تا جبران شود. اگر برنج تان بی نمک شد، موقع کشیدن برنج در دیس، مقداری نمک را با آب و روغن مخلوط کنید و روی برنج بریزید

۴) بوی سیر و پیاز:

وقتی سیر یا پیاز پوست می کنید، بوی آن روی دستتان میماند.به دستتان نمک بزنید و دستتان را با اب و نمک بشویید

۵)تهیه زعفران خوش رنگ:

حتماً دیده اید که زعفران روی پلوی مادربزرگ ها خیلی زعفران را ساییده و درونش بریزید و دو قاشق غذاخوری آب جوش به آن اضافه کنید. وقتی برنج تان را آبکش کردید و داخل قابلمه ریختیل، استکان حاوی آب و زعفران را در برنج فرو ببرید و دم کن را روی قابلمه بگذارید. با دم کشیدن برنج، زعفران هم دم میکشد و بهتر رنگ میدهد.

۶) فراری دادن مورچه ها:

شما هم از دست مورچه ها روی میز آشپزخانه و دور ظرف شکر و مربا، عاصی شده اید. خوب کاری ندارد، دست به کار شوید و معجونی برای فراری دادن مورچه ها بسازید. ظرفی بردارید و مقدار مساوی سرکه و آب را با هم مخلوط کنید و تمام بخش هایی از آشپزخانه را که قلمرو مورچه ها است، با آن بشویید می توانید اگر لانه اصلی آنها را پیدا کرده اید یک تکه زغال خشک و یا تکهای لیموترش در آنجا بگذارید

۷) سبزیجات را در قسمت جا میوه ای در کیسه های پلاستیکی نگهدارید تا رطوبت وارزش غذایی آنها حفظ شود، اما بادمجان و فلفل دلمه در کیسه پلاستیکی عرق میکنند و باید بیرون از کیسه در جا میوه ای نگهداری شوند. قارچ ها را هم در یک پاکتب کاغذی .بگذارید و بعد در جا میوه ای نگهداری کنید

۸) مرکبات در دمای اتاق خوب می مانند مگر اینکه هوا خیلی گرم باشد که در این صورت باید آنها را در یخچال گذاشت. موز در اتاق با هوای خشک بهتر می مانند. ممکن است پوست موزهایی که در یخچال نگهداری شده، سیاه شود (البته قسمت گوشتی موز معمولاً خوب و سالم می ماند).

۹) قبل از باز کردن کنسروها، درهایشان را بشویید و مانع از تماس در با محتویات داخل کنسرو ها شوید. تیغه های در باز کن را نیز پس از هر بار مصرف بشویید.

۱۰) برای خرید هندوانه دقت کنید که پوست هندوانه رسیده، صاف و صیقلی است و وزنش نسبت به اندازهٔ آن کمتر است. اگر به هندوانه ضربه بزنید صدای کمی در آن .میپیچد و اگر آن را بین دو دست فشار دهید صدای پاره شدن آن به گوش می رسد

۱۱) برای خرید خربزه دقت کنید که وزن خربزه رسیده نسبت به حجمش بیشتر است و بوی خوشی از آن به مشام می رسد.

۱۲) چنانچه می خواهید نان خود را برای مدت بیشتری تازه نگهدارید، داخل کیسه نان یک پر ساقه کرفس بیندازید.

۱۳) برای آنکه روغن زیتون شما دیرتر خراب شود، توصیه می کنیم یک یا دو حبه قند داخل بطری مخصوص نگهداری روغن بیندازید.

۱۴) هرگاه پیازی را نصف کردید در حالی که نیمی از آن را بیشتر نیاز نداشتید،

توصیه می کنیم روی نیمه باقیمانده کره یا روغن بمالید. با این کار: .پیاز شما تازه می ماند  میکروب های موجود در فضای اطراف را به خود جذب نمی کند. – کره یا روغنی که روی آن مالیدهاید باعث میشود هنگام مصرف و یا سرخ کردن مجدد آن، از روغن کمتری استفاده کنید، ضمن آن که در مصرف پیازتان نیز صرفه جویی کرده اید.

نکات ظریف تغذیه ای خانه و خانه داری /قسمت اول

مطلب پیشنهادی

عفونت سینه

اقدامات لازم بعداز ابتلا به عفونت سینه در دوران شیردهی

اقدامات لازم بعداز ابتلا به عفونت سینه در دوران شیردهی   در حالی که دچار …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *