نکات لازم در مورد نوشیدنی های سرد و گرم


نکات لازم در مورد نوشیدنی های سرد و گرم

نکات لازم در مورد نوشیدنی های سرد و گرم

  امروزه در اکثر خانواده های ایرانی با چای و به ندرت قهوه و نسکافه، به عنوان یک نوشیدنی گرم از مهمانان خود پذیرایی می کنند. این امر به صورت یک سنت در بین مردم جاافتاده و جایی برای خود باز کرده است. جالب این است که چایو برخی دیگر از این قبیل نوشابه های سرد و گرم مضرات فوق العادهای برای انسان به دنبال دارند، دوغ که با تبلیغات فراوان آن را به عنوان نوشیدنی ضدسرطان و آرامبخش جا انداخته اند. با تحقیقاتی که نگارنده در مورد چای و دوغ انجام داده نشان داده است که نوشیدنی های یاد شده منشأ بسیاری از بیماریها است. وی کتابی در باب منافع و مضرات چای» در دست تهیه دارد که به زودی در اختیار علاقه مندان قرار خواهد گرفت. به هر حال، جای بسی تأسف است که امروزه دوغ جایگزین دیگر نوشیدنی های مفید شده که در قدیم کم و بیش مرسوم بوده است. دوغ نوشیدنی بسیار مضر است؛ چرا که برای نگهداری آن مادّهای به نام بنزوات سدیم به آن افزوده میشود که در محیط اسیدی، تبدیل به بنزوئین می شود که برای سلامتی انسان بسیار مضر است. در این کتاب، جایگزین های بسیار مفیدی برای این قبیل نوشیدنی ها بیان شده است که نشاط و شادابی کافی را برای شما خوانندگان عزیز به ارمغان خواهد آورد. این نوشیدنی ها در دو بخش: نوشیدنی های سرد و نوشیدنی های گرم بیان خواهد شد. با استفاده از این نوشیدنیها از آرامش کافی و لازمبرخوردار شوید.

دیدگاه خود را مطرح فرمایید . وظیفه ماست که به سوالات شما پاسخ دهیم

پاسخ دیدگاه شما ایمیل خواهد شد