هل از تشکیل خلط در گلو جلوگیری می کند…!


هل از تشکیل خلط در گلو جلوگیری می کند…!

هل از تشکیل خلط در گلو جلوگیری می کند...!

 

 هل چیست ؟

هِل میوه‌ای کوچک به اندازه بند انگشت با پوست تیره و دانه‌ خوشبو است. هل، میوه گیاهی از تیره زنجبیل‌هاست و انواع مختلفی شامل هل سیاه، هل سفید و هل سبز دارد که نوع سبز آن عطر تندتری دارد. هل یک چاشنی‌ معطر مورد استفاده در بعضی از غذاها، نان‌ها، شیرینی‌ها و به‌خصوص مرباها، هل است. هندی‌ها و پاکستانی‌ها بیشترین مصرف‌کننده‌ هل در جهان هستند

طبیعت هل

هل از نظر طب قدیم ایران گرم و خشک است.

درمان با هل

جویدن دانه‌ هل پس از صرف غذا ضمن کمک به هضم و گوارش بهتر غذا، می‌تواند بوی نامطبوع دهان را نیز خنثی کند. مصرف دم‌کرده آن مفرح، مقوی معده لطیف و بادشکن است. دانه‌ هل خواص گرمابخشی داشته و معده و روده‌ها را تقویت می‌کنند. هل اشتها را تحریک می‌کند و عمل هضم غذا را بهبود می‌بخشد. نوشیدن دم کردهٔ داغ آن موجب تسکین کولیت، سوهاضمه، نفخ، حالت تهوع و بی حالی شده و مانع ترشح زیاد اسید معده می‌شود.یکی از خواص ویژه و بسیار ارزشمند هل، جلوگیری از تشکیل خلط در گلو است. از این رو می‌توان آن را به محصولات لبنی و پودینگ‌ها افزود تا اثر شیر را که موجب تشکیل خلط در گلو می‌شود خنثی کرده و به هضم آن نیز کمک کند.دانه‌ هل خاصیت داروی اکسپکتورانت را دارد و سینوس‌ها و برونش‌ها، بینی و سینه را از خلط و ترشحات اضافی پاک می‌کنند. هل چنان‌که ذکر شد خواص گرمابخش و انرژی زا دارد از این رو به بهبود روحیه و بازیابی انرژی و توان از دست رفته کمک می‌کند، اضطراب و نگرانی را کاهش می‌دهد و در رفع افسردگی مؤثر است.هل همچنین کلیه را تقویت می‌کند و گفته می‌شود برای درمان شب ادراری کودکان مفید است. البته مصرف زیاد آن تپش قلب را افزایش می‌دهد.آب جوشانده ریشه آن را بنوشید. مقوی، تونیک و ملین است، برای رفع نزله و معالجه  نوعی قولنج معده که ناشی از سرماخوردگی است مؤثر می باشد، درد روماتیسمی را تسکین میدهد، برای تقویت عمومی مفید است.

دیدگاه خود را مطرح فرمایید . وظیفه ماست که به سوالات شما پاسخ دهیم

پاسخ دیدگاه شما ایمیل خواهد شد