قالب وردپرس درنا توس
خانه / درمان دیابت / همه چیز درباره میوه درمانی
ميوه درماني
ميوه درماني

همه چیز درباره میوه درمانی

همه چیز درباره میوه درمانی

 

مقدمه :

از هزاران سال پیش بشر اولیه و بعدهم انسان متمدن امروزی با موفقیت از گیاهان برای درمان خود استفاده کرده اند و با پیشرفت زمان از همین داروها ی گیاهی دست به تهیه داروه ای شیمیایی زده اند که به مراتب خواص آن ضعیف تر از ماده اصلی یعنی گیاه شفا بخش اصل می باشد .

اما آنچه امروزه انسان به آن رسیده چیز جدیدی نیست ، بلکه علمی است که در گذشته انسان ها از آن استفاده می کردند و کم کم با ورود علم جدید فراموش شده است . در قدیم انسان ها تمامی مایحتاج خود را در زمینه های مختلف از طبیعت تامین می کرده اند .

به همین علت با خواصص موادی که در طبیعت بود آشنا شدند و در زندگی آن را به کار می بستند. یکی از مشهور ترین طبیبانی که در این زمینه در سرتاسر دنیا مشهور می باشد کسی نیست جز پزشک ایرانی ابو علی سینا . خواص عمومی میوه ها ،آب میوه ها ، سبزی ها و گیاهان خاصیت پاک کننده ی بدن از آلودگی ها و سموم هستند ، زیرا دارای مقدار زیادی ویتامین C ، انواع اسید ها و آنزیم ها ، کلروفیل و مواد مورد نیاز بدن می باشند و قادر هستند باکتری های مضر را از بدن خارج سازند .

حاوی مواد آلی و معدنی ، ویتامین ها آب خالص ، پروتئین و کربوهیدرات ها و چون به صورت مایع می باشند انرژی کمتری جهت هضم آن ها صرف می شود . مضرات مصرف بی رویه ی دارو های ویتامینه و مواد معدنی غیر طبیعی مصرف زیاد از یک نوع دارو واکنش منفی در بدن ایجاد می کند ، به طوری که کلیه ی بالانس های شیمیایی بدن را مختل می می کند . مثلا” قرص آهن به مدت چند روز ایجاد بیماری نمی کند ، اما مصرف دراز مدت آن ممکن است ایجاد کم خونی نماید که این نمونه ای کوچک برای جلوگیری از روی آوردن به مواد غیر طبیعی می باشد .

ولی با خوردن مواد غذایی تازه محتوی آهن از قبیل سبزیجات ، آلوچه ، تمشک سیاه ، گیلاس و … بدن کلیه ی مواد آلی آهن دار مورد نیازش را با جذب و اضافه های آن را دفع می کند . مواد تشکیل دهنده ی میوه ها آب ، هیدرو کربورها ، اسید ها ، مواد پروتئینی ، چربی و موم ، مواد معدنی ، ویتامین ها ، اسانس ها ، آنزیم ها .

نکاتی در مورد میوه ها :

1- نباید بعد از غذا ها یی که حاوی گوشت هستند ، میوه مصرف کرد .

2- میوه های ترش را با شیر ، گردو و بادام نخورید .

3- انجیر و شیر را با هم نخورید .

4- خربزه را با عسل نخورید ؛ این مواد خاصیت رادیو اکتیوی دارند و اگر بیماری کهنه در بدن و جود داشته باشد ، خود را نشان می دهد و این اعتقاد نادرست است که دچار مرگ می شود .

5- لیمو با گوجه فرنگی ناسازاگار است ، زیرا هردو خاصیت اسیدی دارند و باعث آفت دهان می شوند .

6- پرتقال با مواد چربی ، گوشت ، ماهی ، سرکه ، سبزی ، ترشی ها و روغن نباتی ناسازگار است .

7- خربزه ، طالبی و هندوانه باید تنها خورده شوند ، زیرا با سایر غذا ها ایجاد گرفتگی می کنند و ممکن است مانع جذب غذاها به وسیله ی روده شوند .

8- هر میوه را بهتر است در فصلش مصرف کنید .

9- میوه ها منبع املاح معدنی و ویتامین ها هسنتد .

10- جوشانده ی برگ درخت مرکبات ، در شستشو و التیام زخم ها بسیار نافذ است .

11- نامناسب ترین زمان مصرف آب میوه جات و مایعات هنگام غذا خوردن است .

12- بهترین زمان نوشیدن آب میوه نیم ساعت قبل و 30/2 ساعت بعد از غذا است .

13- آب میوه جات را هنگام خالی بودن معده یا عصر و یا در فواصل بین وعده های غذایی میل کنید .

14- مصرف روزانه یک لیوان آب میوه در افزایش سلامت مفید است .

15- میوه را همیشه با شکم خالی میل کنید ، هر گونه مخلوط کردن آن با مواد دیگر بخصوص غذاهای گوشتی خطر ناک است و باعث تخمیر واد در دستگاه گوارش و نفخ می شود ، حاصل این تخمیر و نفخ که در اثر قند میوه به وجود می آید ، باعث تشدید ضربان قلب و فشار دیافراگم و گستردگی دستگاه گوارش می شود و در این حالت دستگاه گوارش به یک کارخانه ی الکل سازی کوچک تبدیل می شود ، گاز کربنیک حاصل از تخمیر مواد در دستگاه گوارش ، به قلب فشار می آورد و باعث نابودی سلول های آن می شود ، این بیشترین عامل بیماری قلبی است . هرگز نباید میوه ای را که زمان هضمش کوتاه است بعد از غذاهای دیر هضم خورد ، زیرا زمان گذر میوه از معده به تاخیر می افتد و باعث تخمیر مواد در معده و نفخ می شود .

16- بهترین موقع میوه خوردن صبح است ، زیرا از ساعت چهار بامداد به بعد جریان دفع شروع می شود و نباید با مصرف غذا های دیر هضم مانع این جریان شویم .

17- بهترین کمک کننده ی هضم غذا میوه های آبدار است .

18- تمام صبح را با میوه ها بگذرانید و هر وقت گرسنه شدید ،‌فقط به سراغ میوه بروید .

19- آب میوه ای را که دوست دارید بگیرید و جرعه جرعه بنوشید ، اما نه آب میوه های بیرون که دارای مواد شیمیایی نگه دارنده هستند . توجه داشته باشید آب میوه هارا باید فورا” بنوشید و گرنه در مجاورت هوا اکسیده و سمی می شود ، هم چنین اگر دندان هایتان وضعیت خوبی ندارند ، می توانید میوه ها را در دستگاه مخلوط کن له کنید و به این صورت از تمام میوه ها و ویتامین ها و مواد معدنی اش استفاده کنید .

20- میوه سریع هضم می شود ، بدن به راحتی بهترین و پر ارزش ترین انرژی را دریافت کرده و بلافاصله از این انرژی برای بیرون راندن ته مانده و آشغال های مواد دیگر استفاده می کند . در اثر همین خاصیت پاک کننده است که در مدن کمی چربی را آب می کند و بدن حالت طبیعی به خود را می گیرد . باید بدانیم که فقط قندمیو ه ها انرژی بدن ( گلوکز ) و مغز را تامین می کند نه پروتئین و مواد نشاسته ای ، چون پروتئین و مواد نشاسته ای هیچ کدام نمی توانند مستقیما” به بدن یا مغز انرژی برسانند  زیرا ابتدا باید به گلو کز تبدیل شوند و بعدا” مورد استفاده ی سلول و بافت قرار گیرند .

21- انرژی یعنی نیروی حرکتی و ما امروزه در اثر روش زندگی مخرب و طاقت فرسا دائما” انرژی از دست می دهیم .

22- تا آنجا که ممکن است از خوردن چای ، قهوه و کاکائو دوری گزنید . این ها هضم غذا را کاملا” مختل و فلج می کنند .

مطلب پیشنهادی

توصیه های مهم غذایی

توصیه های مهم غذایی چیست؟!

توصیه های مهم غذایی چیست؟! توصیه های مهم غذایی  خوردن دارچین برای زنان باردار و …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *