همه چیز درباره میوه درمانی


همه چیز درباره میوه درمانی

همه چیز درباره ميوه درماني

 مقدمه :از هزاران سال پيش بشر اوليه و بعدهم انسان متمدن امروزي با موفقيت از گياهان براي درمان خود استفاده كرده اند و با پيشرفت زمان از همين داروها ي گياهي دست به تهيه داروه اي شيميايي زده اند كه به مراتب خواص آن ضعيف تر از ماده اصلي يعني گياه شفا بخش اصل مي باشد .اما آنچه امروزه انسان به آن رسيده چيز جديدي نيست ، بلكه علمي است كه در گذشته انسان ها از آن استفاده مي كردند و كم كم با ورود علم جديد فراموش شده است . در قديم انسان ها تمامي مايحتاج خود را در زمينه هاي مختلف از طبيعت تامين مي كرده اند .به همين علت با خواصص موادي كه در طبيعت بود آشنا شدند و در زندگي آن را به كار مي بستند. يكي از مشهور ترين طبيباني كه در اين زمينه در سرتاسر دنيا مشهور مي باشد كسي نيست جز پزشك ايراني ابو علي سينا . خواص عمومي ميوه ها ،آب ميوه ها ، سبزي ها و گياهان خاصيت پاك كننده ي بدن از آلودگي ها و سموم هستند ، زيرا داراي مقدار زيادي ويتامين C ، انواع اسيد ها و آنزيم ها ، كلروفيل و مواد مورد نياز بدن مي باشند و قادر هستند باكتري هاي مضر را از بدن خارج سازند .حاوي مواد آلي و معدني ، ويتامين ها آب خالص ، پروتئين و كربوهيدرات ها و چون به صورت مايع مي باشند انرژي كمتري جهت هضم آن ها صرف مي شود . مضرات مصرف بي رويه ي دارو هاي ويتامينه و مواد معدني غير طبيعي مصرف زياد از يك نوع دارو واكنش منفي در بدن ايجاد مي كند ، به طوري كه كليه ي بالانس هاي شيميايي بدن را مختل مي مي كند . مثلا" قرص آهن به مدت چند روز ايجاد بيماري نمي كند ، اما مصرف دراز مدت آن ممكن است ايجاد كم خوني نمايد كه اين نمونه اي كوچك براي جلوگيري از روي آوردن به مواد غير طبيعي مي باشد .ولي با خوردن مواد غذايي تازه محتوي آهن از قبيل سبزيجات ، آلوچه ، تمشك سياه ، گيلاس و ... بدن كليه ي مواد آلي آهن دار مورد نيازش را با جذب و اضافه هاي آن را دفع مي كند . مواد تشكيل دهنده ي ميوه ها آب ، هيدرو كربورها ، اسيد ها ، مواد پروتئيني ، چربي و موم ، مواد معدني ، ويتامين ها ، اسانس ها ، آنزيم ها .نكاتي در مورد ميوه ها :1- نبايد بعد از غذا ها يي كه حاوي گوشت هستند ، ميوه مصرف كرد .2- ميوه هاي ترش را با شير ، گردو و بادام نخوريد .3- انجير و شير را با هم نخوريد .4- خربزه را با عسل نخوريد ؛ اين مواد خاصيت راديو اكتيوي دارند و اگر بيماري كهنه در بدن و جود داشته باشد ، خود را نشان مي دهد و اين اعتقاد نادرست است كه دچار مرگ مي شود .5- ليمو با گوجه فرنگي ناسازاگار است ، زيرا هردو خاصيت اسيدي دارند و باعث آفت دهان مي شوند .6- پرتقال با مواد چربي ، گوشت ، ماهي ، سركه ، سبزي ، ترشي ها و روغن نباتي ناسازگار است .7- خربزه ، طالبي و هندوانه بايد تنها خورده شوند ، زيرا با ساير غذا ها ايجاد گرفتگي مي كنند و ممكن است مانع جذب غذاها به وسيله ي روده شوند .8- هر ميوه را بهتر است در فصلش مصرف كنيد .9- ميوه ها منبع املاح معدني و ويتامين ها هسنتد .10- جوشانده ي برگ درخت مركبات ، در شستشو و التيام زخم ها بسيار نافذ است .11- نامناسب ترين زمان مصرف آب ميوه جات و مايعات هنگام غذا خوردن است .12- بهترين زمان نوشيدن آب ميوه نيم ساعت قبل و 30/2 ساعت بعد از غذا است .13- آب ميوه جات را هنگام خالي بودن معده يا عصر و يا در فواصل بين وعده هاي غذايي ميل كنيد .14- مصرف روزانه يك ليوان آب ميوه در افزايش سلامت مفيد است .15- ميوه را هميشه با شكم خالي ميل كنيد ، هر گونه مخلوط كردن آن با مواد ديگر بخصوص غذاهاي گوشتي خطر ناك است و باعث تخمير واد در دستگاه گوارش و نفخ مي شود ، حاصل اين تخمير و نفخ كه در اثر قند ميوه به وجود مي آيد ، باعث تشديد ضربان قلب و فشار ديافراگم و گستردگي دستگاه گوارش مي شود و در اين حالت دستگاه گوارش به يك كارخانه ي الكل سازي كوچك تبديل مي شود ، گاز كربنيك حاصل از تخمير مواد در دستگاه گوارش ، به قلب فشار مي آورد و باعث نابودي سلول هاي آن مي شود ، اين بيشترين عامل بيماري قلبي است . هرگز نبايد ميوه اي را كه زمان هضمش كوتاه است بعد از غذاهاي دير هضم خورد ، زيرا زمان گذر ميوه از معده به تاخير مي افتد و باعث تخمير مواد در معده و نفخ مي شود .16- بهترين موقع ميوه خوردن صبح است ، زيرا از ساعت چهار بامداد به بعد جريان دفع شروع مي شود و نبايد با مصرف غذا هاي دير هضم مانع اين جريان شويم .17- بهترين كمك كننده ي هضم غذا ميوه هاي آبدار است .18- تمام صبح را با ميوه ها بگذرانيد و هر وقت گرسنه شديد ،‌فقط به سراغ ميوه برويد .19- آب ميوه اي را كه دوست داريد بگيريد و جرعه جرعه بنوشيد ، اما نه آب ميوه هاي بيرون كه داراي مواد شيميايي نگه دارنده هستند . توجه داشته باشيد آب ميوه هارا بايد فورا" بنوشيد و گرنه در مجاورت هوا اكسيده و سمي مي شود ، هم چنين اگر دندان هايتان وضعيت خوبي ندارند ، مي توانيد ميوه ها را در دستگاه مخلوط كن له كنيد و به اين صورت از تمام ميوه ها و ويتامين ها و مواد معدني اش استفاده كنيد .20- ميوه سريع هضم مي شود ، بدن به راحتي بهترين و پر ارزش ترين انرژي را دريافت كرده و بلافاصله از اين انرژي براي بيرون راندن ته مانده و آشغال هاي مواد ديگر استفاده مي كند . در اثر همين خاصيت پاك كننده است كه در مدن كمي چربي را آب مي كند و بدن حالت طبيعي به خود را مي گيرد . بايد بدانيم كه فقط قندميو ه ها انرژي بدن ( گلوكز ) و مغز را تامين مي كند نه پروتئين و مواد نشاسته اي ، چون پروتئين و مواد نشاسته اي هيچ كدام نمي توانند مستقيما" به بدن يا مغز انرژي برسانند  زيرا ابتدا بايد به گلو كز تبديل شوند و بعدا" مورد استفاده ي سلول و بافت قرار گيرند .21- انرژي يعني نيروي حركتي و ما امروزه در اثر روش زندگي مخرب و طاقت فرسا دائما" انرژي از دست مي دهيم .22- تا آنجا كه ممكن است از خوردن چاي ، قهوه و كاكائو دوري گزنيد . اين ها هضم غذا را كاملا" مختل و فلج مي كنند .

دیدگاه خود را مطرح فرمایید . وظیفه ماست که به سوالات شما پاسخ دهیم

پاسخ دیدگاه شما ایمیل خواهد شد