همه چیز در مورد صفرا!!


همه چیز در مورد صفرا!!

همه چیز در مورد صفرا!!

زیاد کننده ترشح صفرا (مدر صفرا)

کیسه صفرا اندامی است که در سطح تحتانی کبد قرار دارد.[۲] این عضو از سه قسمت اصلی فوندوس یا قعر کیسه، تنه و اینفاندیبولوم تشکیل شده است.[۲] وظیفه این کیسه نگه‌داری مایع زرد رنگ صفرا (BILE) است. این مایع به هنگام ورود مواد غذایی به معده از کبد ترشح می‌شود و سپس از طریق مجرایی به کیسه صفرا انتقال می‌یابد.صفرا از طریق مجرای صفراوی مشترک به روده باریک ریخته می‌شود. کار این مایع ایجاد امولسیون پایدار روی چربی‌های غذاست که در دوازدهه انجام می‌گیرد. گاهی اوقات انسان به سنگ کیسه صفرا مبتلا می‌شود که در صورت وخامت بیماری تحت عمل جراحی قرار می‌گیرد. هنگام جراحی معمولاً پزشک معالج کیسه صفرا را از بدن خارج می‌کند. در این صورت پس از گذشت مدتی مجرای صفرا گشاد می‌شود و کار کیسه صفرا را انجام می‌دهد.صفرا یا زردآب*[۱] (به پهلوی زهرپوشش) مایعی قلیایی (پ‌هاش بین ۷٫۶ و ۸٫۶) سبز-زرد رنگ است که توسط نوعی سلول‌های کبد اغلب مهره‌داران ترشح می‌شود و در گوارش چربی‌ها نقش دارد. این مایع در کیسه صفرا ذخیره شده و به هنگام عبور غذا از دوازدهه بر روی آن ریخته می‌شود و موجب امولسیون و در نهایت گوارش ملکول‌های چربی می‌شود.صفرا توسط هپاتوسیت‌ها ترشح می‌شود. این سلول‌ها روزانه ۵۰۰ تا 1000 میلی‌لیتر صفرا تولید می‌کنند.عوامل ایجاد یا تشدید کننده: سماق، سکنجبین، جعفری» و لیمو  عمانی از گیل ، نارنگی، لیمو ترش، آلو، هویج، کاهو، سیر، شاهتره» خیاردرمان: ویتامین B۱۲، گوگرد، سبزی های ریشه ای (مانند  هویج )و کشک ، آب پنیر، فراورده های دریایی، کباب جگر سیاه، تمبرهندی  . آرتیشو (متعادل کننده)، کپسول حاوی پوست هلیله  زرد (روزی عدد)، تخم گشنیز را کوبید و شب تا صبح در آبغوره بخیسانید و  صبح شیره کش کنید و بنوشید؛ قهوه، کمپوت، پونه، سفیده تخم مرغ   آب پز ، شیر+ عسل + ویک قرص مخمر آبجو، ماش پلو، خوراک  لوبیا + عدس + روغن زیتون، سویا

دیدگاه خود را مطرح فرمایید . وظیفه ماست که به سوالات شما پاسخ دهیم

پاسخ دیدگاه شما ایمیل خواهد شد