هندوانه,بهترین میوه گرم تابستان


هندوانه,بهترین میوه گرم تابستان

هندوانه,بهترین میوه گرمتابستان 

هندوانه

طریقه مصرف:خوراکیتوضیحات:هندوانهWatermelonنام علمیCitrullus vulgarisگیاه شناسیهندوانه گیاهی است یکساله و یک پایه ساقه آن خزنده و پیچک دارد و برگهای آن پهن با بریدگیهای عمیق می باشد . گلهای آنکوچک و زردرنگ است . میوه آن رگدار یا دراز . پوست آن سبز رنگ و داخل آن قرمز می باشد . تخمه هندوانه بر حسب انواعمختلف آن ممکن است سیاه ، قرمز ، سفید و یا زرد باشد .

خواص داروئی:

هندوانه از نظر طب قدیم ایران سرد و تر است . گرما را برطرف می کند و بهترین میوه تابستان است .۱)هندوانه مدر است و به پائین آوردن فشار خون کمک می کند۲)هندوانه معده را تقویت می کند۳)پوست سفید داخل هندوانه برای زخم گلو و دهان بسیار موثر است۴)مغز تخمه هندوانه کرم های معده و روده را از بین می برد۵)هندوانه برای ورم مثانه مفید است۶)هندوانه بدن را تازه شاداب می کند۷)هندوانه برای اشخاص گرم مزاج بسیار خوب است۸)آب هندوانه مخلوط با سکنجبین علاج کننده یرقان و دفع کننده سنگ کلیه است۹)برای خنک کردن بدن در روزهای گرم تابستان هندوانه را با شکر بخورید۱۰ )برای برطرف کردن تب و اخلاط بدن هندوانه را با شیر خشت بخورید۱۱ )برای رفع خارش بدن هندوانه را با تمبر هندی بخورید۱۲ )هندوانه را باید همیشه بین دو غذا خورد یعنی تقریبا سه ساعت بعد از غذا و یکساعت قبل از غذا . زیرا اگر بلافاصله بعد از غذاخورده شود در هضم غذا اختلال ایجاد می کند همچنین نباید آنرا با میوه های دیگر مخلوط کرد زیرا تولید نفخ شکم می کند

دیدگاه خود را مطرح فرمایید . وظیفه ماست که به سوالات شما پاسخ دهیم

پاسخ دیدگاه شما ایمیل خواهد شد