هویج و یک دنیا خاصیت/ قسمت دوم


هویج  و یک دنیا خاصیت/ قسمت دوم

اب هویج خام

آب هویج خام خون را تصفیه میکند و ادرار میآورد و عامل تصفیه کننده  و ادرار آور قوی است و در این مورد صبح ناشتا باید یک لیوان آب هویج خورد. آب هویج خام در صبح ناشتا برای بیماری های کبدی، رماتیسمی، مفصلی، نقرس، سنگ کلیه و مثانه، یرقان، اسکوربوت، کم خونی، خنازیر و ضعف عمومی بسیار مؤثر و مفید است.برای گرفتن آب هویج باید آن را در ماشینهای آب میوه گیری بیندازید و آب آن را بگیرید. او آب هویج خام را ساده و یا با شیر می توانید مخلوط کنید و بخورید.  مخلوط آب هویج و شیر در دفع ترشحات برونشها و ریه ها فوق العاده مؤثر است، به همین جهت مخلوط آب هویج و شیر در بیماریهای گرفتگی صدا، آسم و اختلالات ریوی تجویز می کنند.

بچه هایی که زرد زخم یا جوش صورت دارند

توصیه میشود به بچه هایی که دچار زرد زخم و یا جوش صورت شدهاند آب هویج خام را که مخلوط با شیر شده است با کمی نمک به آنها بدهیم. همین طور هویج را باید رنده کرد و در گاز پیچید و روی قسمتهای مریض گذاشت، به این صورت دلمه های زخم زیاد نمی ماند و می افتد. این ضماد را  برای تومورهای سرطانی، آبسه پستان، سودا، انواع دمل و کورک و انواع سوختگی ها میتوان به کار برد و نتیجه گرفت. برگهای تازهٔ هویج یا شیرهٔ ان را هم در مورد ضماد به کار میبرند. با ویتامین A که در هویج وجود دارد تولید و توسعهٔ سلول ها رازیاد   می کند و برای پوست سرچشمهٔ آب جوانی و تندرستی است. به همین جهت است که کارشناسان زیبایی که به اصول سالم و طبیعی معتقد هستند دستور می دهند صورت و گردن را با آب هویج بشوییم تا  نرمی و لطافت خاصی به آن بدهد در این مورد و برای همین منظور آب خیار، کاهو، گوجه فرنگی نیز برای شستن صورت و گردن تجویز میشود. برای مبارزه بر ضد کرم کدو اگر هشت روز صبح ناشتا هویج رنده شده را بخوریم، خیلی بندرت اتفاق می افتد که با این معالجهٔ ساده کرم کدو خارج نشود. خواص تخم هویج رم کردهٔ تخم هویج به مقدار یک قاشق قهوه خوری برای یک فنجان آب جوش مقوی، مدر، اشتهاآور است. و خانمها اگر آن را مصرف کنند قاعدهآور و شیر خیز است، یعنی عده های ماهانهٔ آنها را تسهیل و شیر آنها را زیاد می کند. مصرف یک تا پنج گرم تخم هویج بادشکن است و گاز معده را بیرون کرده و اعمال روده ها را به فعالیت وامی دارد.بسیاری از خانه داران هویج را پوست میکنند، و حال آنکه این خطا و نصیر بزرگی است که مرتکب می شوند، زیرا به این ترتیب دوازده درصد مواد حیاتی هویج را به دور میریزند. و از سوی دیگر، قسمت خوشمزه و سرشار از ویتامین هویج همان پوست آن است که به هیچ وجه نباید به دور ریخت و باید به دستور دکتر هاوزر هویج را با برس در زیر آب جاری شست و آن را پوست نکند، والا قسمت عمده ای از مواد حیاتی آن از دست میرود. برای رنگین کردن بویون و سس از هویج استفاده می کنند. هویجهای کوچک و سالم را انتخاب کنید و آن را روی سینی گذاشته در کوره بگذارید تا کاملاً خشک و رنگ آن تند گندمگون شود، سپس آن را بکوبید و گرد کنید و برای رنگین کردن بویون و سس به کار بریدشلیمر می نویسد که در صد سال پیش در ایران ورم طحال را با هویج معالجه میکردند، به این ترتیب که زردک را پخته و در سرکه می ریختند و  آن را میخوردند ورم طحال را معالجه می کرد. هویج  و یک دنیا خاصیت/ قسمت اول

دیدگاه خود را مطرح فرمایید . وظیفه ماست که به سوالات شما پاسخ دهیم

پاسخ دیدگاه شما ایمیل خواهد شد