پرسش وپاسخ هایی در ارتباط با پختن میوه ها


پرسش وپاسخ هایی در ارتباط با پختن میوه ها

پرسش وپاسخ هایی در ارتباط با پختن میوه ها

 

چرا میوه های رسیده و شیرین را نباید پخت؟

آیا باید میوه ها را شست؟ میوه هایی را در مغازه های میوه فروشی و یا در جلوی معابر عام پهن می کنند ممکن است مورد هجوم میکروبها قرار گیرد، میکروبهای بر پوست آنها بنشیند بدون اینکه از پوست داخل گوشت آن شود. پس اگر ما میوه هایی را که از بازار می خریم بشوییم به احتیاط نزدیکتر است، به علاوه با شستن آن اگر میوه ها سمپاشی کرده باشند. سم آن  برطرف میگردد البته این احتیاط لازمه اش این نیست که ساعتها میوه ها را در آب بخیسانیم و طعم و مزهٔ آن را تغییر دهیم، زیرا اگر مدت زیادی میوه ها را در آب بیندازیم آب از سوراخ های زیر پوست آن به داخل آن نفوذ می یابد و مواد حیاتی آن را در آب حل می کند. باید میوه ها را فوراً در آب شست و چنین میوه ای کاملا پاک و سالم شده و خواص خود را از دست نمی دهد. 

آیاباید میوه ها را پخت؟

میوه ای که کاملاً رسیده و شیرین باشد نباید آن را بپزیم، زیرا برای پختن چنین میوه ای موجب این می شود که طعم آن تغییر یافته و خواص حیاتی آن کم گرددبه هر طریق میوه ها را بپزیم بالاخره قسمت مهمی از ویتامین C آن ازبین میرود. میوه های نارس سبز دارای مثل اسیدهای مضر هستند که برای مصرف آن میوه ها را با شکر می پزند و این عمل مثل این است که به گوشت فاسدی گرد جوز هندی را اضافه کنند، البته این کار طعم بد آن گوشت را مخفی میکند ولی هرگز سموم آن را از بین نمی برد. پس پختن میوه های سبز با شکر چیز مفیدی نیست، به علاوه اگر پختن و شکر می تواند یک میوه کال و نارس را قابل خوردن سازد نمیتواند غذای سالمی به وجود آورد. از میوه های فاسد میتوانیم سرکه ای عالی بسازیم که طرز تهیه آن چنین است : ۱. میوه ها را در ظرف چوبی بریزید و آن را له کنید. ۲. برای هر پنجاه کیلوگرم میوهٔ ده لیتر آب اضافه کنید. ۳. آب میوه را مخلوط کنید و به هم بزنید و مدت یک ماه آن را به حال خود بگذارید تا تخمیر شود۴. بعد از یک ماه مایع آن را صاف کنید و در یک چلیک چوبی بریزید  ودر  جای گرمی بگذارید 

دیدگاه خود را مطرح فرمایید . وظیفه ماست که به سوالات شما پاسخ دهیم

پاسخ دیدگاه شما ایمیل خواهد شد