پیاز,جادوگر سلامتی.. / قسمت اول


پیاز,جادوگر سلامتی.. / قسمت اول

پیاز,جادوگر سلامتی..

 در برن پایتخت سوئیس  هر سال مدت یک هفته برای پیاز جشن می گیرند همین که کامیونهای پر از پیاز از نواحی کوهستانی مجاور به شهرمی رسند بازرگانان و خانه داران به سوی این کامیونها هجوم می آورند. مدت یک هفته در خانواده ها و رستوران ها هر غذایی که تهیه می شود.مواد اساسی آن پیاز است و در طول این مدت، دسته های پیاز را به اطراف پنجره ها و در ورودی خانه ها میبندند و خانمها کلاه های خود را با آن به آرایش میدهند. برای شب که شد پیازها را به زمین می اندازند و اشخاص فقیر، آن پیازها را جمع می کنند و از غذایی که به رایگان به دست آنها میرسد و مدت بسیاری می توانند از آن استفاده کنند خوشحال و مسرور می شوند. یک ملت خوشحال و خوشبخت برای این سبزی -که ما اغلب آن را به دارای عنوان ادویه به کار میبریم - چنین احترامی را قایل است. طب قدیم درمواردبسیاری پیاز را مصرف می کرد. دیوسکورید طبیب نخست یونان که در اول قرن نخستین میلادی به می زیست و همچنین پلین گیاه شناس معروف روم قدیم که فرهنگ گیاه شناسی او تا امروز هم اهمیت و شهرت خود را حفظ کرده است، پیاز را عامل بی نظیری در سلامت و طول عمر می دانستند.بلغاری ها پیاز خام را بسیار می خورند و یکی از غذاهای اصلی و مهم .آنها نان و پیاز و فلفل و نمک است با اکنون بین تمام ملل جهان وضع بهداشتی بلغارستان از همه بهتر است بیماری سرطان در آن کشور وجود ندارد و تعداد صد ساله ها بسیار است.اخیراً زنی از اهالی مکزیک به نام تامارا وارگو در شهر تورئو در سن صد و بیست سالگی فوت کرد. او طول عمر خود را از پیاز می دانست، چرا که از سن پانزده سالگی هر روز دوازده عدد یعنی با هر وعده غذای خود چهار پیاز خام می خورد این معلومات به بهترین وضعی لزوم مصرف پیاز را در تغذیه تأیید می کند پیاز سرشار از ویتامینهای، B و C و دارای آهن، کلسیم، فسفر، پتاسیم، سدیم، گوگرد، ید، سیلیس و قند است که مستقیماً جذب بدن می شود و برای اشخاصی که بیماری قند دارند نیز مضر نیست. پیاز به واسطهٔ فسفری که دارد انجام کارهای فکری را آسان میسازد، به همین جهت مصرف ان به متفکرین و کسانی که کارهای فکری دارند توصیه شده است. در مورد ضعف و فرسودگی جسمی و عصبی، پیاز دارای عمل نیرو بخش تقریبا فوری و آنی است، هضم مواد نشاسته ای را اشخاصی که دچار بی خوابی هستند اگر شبها با غذای خود پیاز بخورند حالشان بهتر می شود و خواب زودتر به سراغ آنها خواهد آمد. پیاز برای بچه هایی که دیر رشد میک نند، همچنین برای پیرمردانی که ضعیف شده اند و می خواهند تقویت کنند، غذای مقوی و نیروبخشی است. اگر چند برش پیاز خام را در ابتدای غذا با سالاد بخوریم اشتهای ما را تحریک خواهد کرد. پیاز عفونتهای مجاری تنفس را از بین میبرد . پیاز به واسطه گوگردی که دارد برای خون عامل ضدعفونی است. گوگرد پیاز وقتی وارد خون شود و به ریه ها وارد شود با عفونتهای مجاری تنفس مثل آسم، ورم گلو، برونشیت، گریپ و غیره مبارزه می کند. از پیاز نوشابه ای گوارا میسازند که در موقع ابتلا به گریپ و پس از آن آن را مصرف میکنند. برای تهیهٔ این نوشابه باید دو پیاز متوسط را به قطعات و برشهای نازکی بریده و آن را در نیم لیتر آب یک شب خیس کرد و هر روز یک لیوان کوچک در فاصله صرف غذا و شب به هنگام خواب از ان مصرف کرد. مدت معالجه با نوشابه پیاز برای جلوگیری از بروز گریپ بر حسبشدت مرض از هفت تا بیست و یک شب تعیین شده است. در این مدت باید از مصرف غذاهایی که مواد آلبومین حیوانی دارد مثل گوشت، ماهی، تخم مرغ، شیر، پنیر، پرهیز کرد.به واسطهٔ گوگردی که پیاز دارد کلیه ها در اثر مواد مضری که از خون دفع می شود متورم نمیگردد و کاملا سالم می ماند؛پیاز,جادوگر سلامتی.. / قسمت دومپیاز,جادوگر سلامتی.. / قسمت سومپیاز,جادوگر سلامتی.. / قسمت چهارم

دیدگاه خود را مطرح فرمایید . وظیفه ماست که به سوالات شما پاسخ دهیم

پاسخ دیدگاه شما ایمیل خواهد شد