چای سبز را دست کم نگیرید 


چای سبز را دست کم نگیرید 

چای سبز را دست کم نگیرید 

  چای سبز، که یک نوشیدنی ساده، خوشمزه و قدیمی است، فلاوونوئیدهای سلامت بخشی قدرتمندی دارد. به نظر میرسد چای سبز مانع بروز انواعی از سرطانها و بیماری قلبی می شود. این خبر بسیار خوبی است، چون، بعد از آب، چای معمولترین نوشیدنی در تمام دنیاست. چای سیاه خشک شده، خرد کرده، تخمیر شده و دوباره خشک شده است. چای سبز خرد و اکسید نمیشود؛ در عوض، بخار داده شده و سپس خشک می شود.  هر فنجان چای سبز حاوی ۴۰۰ میلی گرم پلی فنل است، که برای سلامت انسان بسیار مفید است. یکی از این پلی فنل ها، به نام اپی گالوکا تشین گالات(EGCG) یک ضداکسایش بسیار قوی است. فلاوونوئیدها (موادی که مثل ضداکسایش ها عمل میکنند) و پلی فنل های موجود در چای سبز میتوانند خطر بروز بسیاری از انواع سرطان، از جمله سرطان مری و سرطان معده، را کاهش دهند.  چای سبز خطر ایجاد توده های پولیپا مانند در قسمت انتهایی روده بزرگ را، که منجر به سرطان می شوند، کاهش دهد. گمان میرود چای سبز مانع تشکیل مواد سرطانزا مثل نیتروزامین ها شود و سم زدایی بدن از مواد خطرناکی مثل فلزات سنگین و استروژن اضافی را بهبود میبخشد. گمطالعات نشان داده اند کسانی که چای سبز مینوشند کمتر دچار سرطان های انتهای روده بزرگ و لوزالمعده میشوند. ترکیبات فعال چای سبز دستگاه ایمنی را تقویت کرده و از بروز بیماری ها و سرطان جلوگیری می کنند. همچنین کاهش وزن را سرعت بخشیده، از پوسیدگی دندان جلوگیری کرده، کلسترول خون را پایین آورده و کارکرد درست قلب را تحریک میکند.

مضرات چای سبز

به خاطر داشتن کافئین، جلوگیری از جذب مواد معدنی مخصوصاً آهن می‌کند. خانم‌های باردار، شیرده و افرادی که ناراحتی اعصاب دارند و آنهایی که ضربان قلبشان نامنظم است، بهتر است در مصرف آن زیاده روی نکنند.مصرف این چای همچون چای سیاه به همراه غذا جذب روی، آهن و کلسیم را کاهش می‌دهد.زیاده روی در مصرف این چای می‌تواند باعث دفع زیاد آب از بدن و خشکی مدفوع و یبوست شود.

دیدگاه خود را مطرح فرمایید . وظیفه ماست که به سوالات شما پاسخ دهیم

پاسخ دیدگاه شما ایمیل خواهد شد