چرا برخی افراد به شیرحساسیت دارند؟( قسمت دوم)


چرا برخی افراد به شیرحساسیت دارند؟( قسمت دوم)
ناگفته نماند که شیر یک ماده غذائی حیاتی بسیار مهمی است که خداوند در همان موقع تولد طفل برای او آماده می کند و دارای مواد غذائی، پروتئینها، چربی و شیرینی و غیره میباشد که برای اطفال (در درجه یکم) و بزرگترها (در درجات بعد) بسیار لازم است، اطفالی که در کوچکی و طفولیت شیر بقدر کافی میخورند نه فقط دارای دندان های سالمتری خواهند بود بلکه بخوبی قد کشیده بلند قدتر خواهند شد، مسلماً سالمتر هم خواهند بود و بعدها کمتر به بیماریها دچار خواهند شد،آنهم به شرطی که مثل بعضی مادران فقط به شیر اکتفا نکرده غذاها و اب میوه های دیگر هم به اطفالشان بدهند. و اشخاصی مسن و مسن تر چون دچار پوکی استخوان و کمبود کلسیم میشوند بنابراین شیر که منبع خوب و سرشار کلسیم، فسفر، ویتامین (ا) و چربی است برای اشخاصی مسن هم لازم و واجب است و اگر آنان هم بعلت کمبود انزیم های بدن و لاکتاز تحمل شیر را ندارند می توانند از ماست ان هم باشکال مختلف، ساده یا مخلوط استفاده کنند.بی جهت نیست که مچنیکف عالم روسی رساله خود را در خصوص خواص ماست و اثر آن در طول عمر نوشته است و انصافاً حق هم دارد (باز فراموش نفرمائید کسانی که مبتلا به ورم معده و گاستریت، زخم معده، زخم اثنی عشر هستند نمیتوانند ماست را تحمل کنند بخصوصی بعلت اسید و ترشی بودن ماست که دارای مقدار کم و زیاد اسپیدلاکتیک است. خلاصه این بود شمه ای در خصوص حساسیت وعدم تحمل به شیر و خواص خوب و مفید ماست.

مرجومه یا مرجومک

معذرت میخواهم اصولاً میدانید مرجومک یا مرجومه چیست، نخیر اشتباه نفرمائید زردچوبه نیست بلکه مرجومک یعنی عدس، همین عدس معمولی که در پلو و آش و پخته بشکل عدسی میل می فرمائید۔در مقدمه اصولاً ببینیم چرا خوردن سبزیها و بقولات و بخصوص عدس این همه معمول شده است،برای ای  که متخصصین دریافته اند که سبزی ها و عدس (درصد بقولات از نقطه نظر ویتامینها، مواد  بسیار غنی  میباشند و بخصوصی سبزیها از نظر کلروفیلی که همان  ་ ماده سبز سبزیها میباشد و اثر مستقیم آفتاب آنرا هیدرات دو کربن مواد قندی  بوجود میآورد و خلاصه بعلل زیاد دریافته اند که جربی داشتهیا  مواد معدنی سبزیها منبع اصلی انرژی در بدن میباشند زیرا ازحیث مواد لازم در بدن غنی تر از گوشت هستند و بهمین جهت رژیم های غذائی را تقسیم بندی کرده اند مثل گوشتخواران، سبزی خوارها، (وژ تاری این ها) که شما آنها را سبزی خوار و یا بهتر بگویم (خامخوار)ها میدانید. ببخشید البته میدانید که (وژ تاری ین) لغت فرانسه است و سبزی را بفرانسه وژتالی (Vegetale) و بانگلیسی وژتیبل (Ctitl|bl| C!  میگویند. پس چطور خام خوار را اغلب فقط (وژ تارین) میگویند، آن (لام) و ژتال چطور شد؟ بلی خامخواری بر دو قسم است یکدسته آنهائی که فقط سبزیها و حبوبات میخورند آنان را (وژ تارین) میگویند، اما چون دیدند که پروتئین حیوانی هم برای بدن لازم است و ضمنا نخواستند در زمره گوشتخواران بروند این بود که لبنیات و تخم مرغ را هم بغذاهای خودشان اضافه کردند و شدند (وژتالی ین).چرا برخی افراد به شیرحساسیت دارند؟( قسمت اول)چرا برخی افراد به شیرحساسیت دارند؟( قسمت سوم)

دیدگاه خود را مطرح فرمایید . وظیفه ماست که به سوالات شما پاسخ دهیم

پاسخ دیدگاه شما ایمیل خواهد شد