چرا در بین غذا نباید آب خورد؟


چرا در بین غذا نباید آب خورد؟

چرا در بین غذا نباید آب خورد؟

 هنگام غذا خوردن هم نباید آب خورد چون آب باعث می شود مواد بزاقی، کل غذا را در بر نگیرد و هضم غذا طولانی تر بشود و اگر آرامتر بخوریم بزاق بیشتر تحریک می شود و ماده اصلی رقیق کننده غذا در معده بزاق است و باعث میشود هضم بهتر انجام شود. غذا باید با بزاق دهان مخلوط شود تا هضم بهتر صورت بگیرد، ۳۰٪ مواد بزاقی شناخته شده است و ۷۰٪ آن نامعلوم است، غذا با بزاق جذب بدن می شود و بدون بزاق جذب نمی شود و در هنگام غذا خوردن دیدنی ها و شنیدنی ها تاثیر زیادی دارند، کسی که با بزاق غذا می خورد به یبوست و یا اسهال دچار نمی شود.الان که کبد چرب زیاد شده است به خاطر عدم ترشح بزاق است چون با غذا آب می خورند بزاق ترشح نمی شود. بالیسیدن سر انگشتان، ماده ای ترشح می شود که آن ماده درمان بی اشتهایی است، اگر ما گندم را با آب خمیر بکنیم و روی دمل، بگذاریم هیچ اتفاقی نمی افتد اما اگر همان گندم را با بزاق دهان خمیر کنیم و روی دمل، بگذاریم دمل، سر باز می کند، با دست خوردن هم غذا را جذب بدن می کند. در هنگام کشیدن دندان بیش از ۵۰۰ تا مویرگ پاره می شود اما آب دهان باعث می شود که خونریزی اتفاق نیفتد.مصرف آب همراه با غذا بسیار مضر است به دلیل اینکه موجب بروز یبوست در افراد می‌شود و آنها را عصبی می‌کند.یکی از علل عمده بسیاری از ناراحتی‌های گوارشی، مصرف چای و مایعات همراه با غذا یا بلافاصله بعد از آن است. مصرف آب همراه با غذا موجب تغییرات زیادی در شیره گوارشی می‌شود زیرا در این صورت غذا کاملاً جویده نشده و شیره غدد بزاقی به اندازه کافی ترشح نمی‌شود و موادی همچون نشاسته هضم نخواهد شد.مصرف مایعات همراه با غذا باعث ناراحتی‌های گوارشی و چاقی بیش از حد بلغمی می‌‌شود و در افرادی که دچار ناراحتی‌های کبدی هستند، باعث لاغرتر شدن روز به روز آنها می‌‌شود.از دیگر مضرات مصرف آب همراه با غذا در افراد این است که این گونه افراد به طور مداوم از یبوست مزاج رنج می‌برند و روز به روز عصبی و عصبی‌تر می‌شوند و زندگی را به کام خود و دیگران تلخ می‌کنند؛ به دلیل اینکه غذا جویده نمی‌شود و آنزیم پتیالین و ماده باارزش موسین در بدن تولید نمی‌شود. موسین ماده لعابداری است که جداره معده و روده را می‌پوشاند و از آن در مقابل اسید معده محافظت می‌کند و موجب می‌شود که انسان دچار زخم معده و زخم اثنی‌عشر نشود.اگر غذا به خوبی جویده نشود، لیزوزیم در دهان ترشح نمی‌شود؛ لیزوزیم ماده با ارزش ضدعفونی کننده دهان است که این ماده فضای دهان را که در معرض انواع میکروب‌ها و ویروس‌ها قرار دارد، کاملاً ضد عفونی می‌کند؛ به شرطی که غذا خوب جویده شود.

دیدگاه خود را مطرح فرمایید . وظیفه ماست که به سوالات شما پاسخ دهیم

پاسخ دیدگاه شما ایمیل خواهد شد