چند خاصیت مهم ترب برای سلامتی جسم


چند خاصیت مهم ترب برای سلامتی جسم

چند خاصیت مهم ترب برای سلامتی جسم

 

ترب

سرشار از ویتامینهای B و C و دارای فسفر است ولی ارزش غذایی چندانی ندارد تربچهٔ قرمز نقلی دارای اسانس سولفوره است و دارای خواص اشتهاآور قوی است، به همین جهت آن را در سالاد به عنوان پیش غذا مصرف می کنند، ولی چون دیرهضم است اشخاصی که مبتلا به سوء هاضمه هستند باید از خوردن آن خودداری کنند.مصرف ترب های قرمز را در صبح ناشتا برای اشخاصی که مبتلا به یرقان و کهیرند و در شام شب برای رفع بی خوابی و گاهی در روز برای معالجهٔ سیاه سرفه تجویز کرده اند. ترب سیاه را رنده میکنند و به آن نمک میزنند و میخورند. ترب سیاه ضد اسکوربوت (کمبود ویتامین C)است و برای دردهای  سیاتیک، درد اعصارف ورماتیسم، نقرس، سنگ کلیه، انسداد مجاری ، تنفس ،احتقان خون ،و انژین مصرف ان تجویز شده است. برای رفع بیماری های مثانه سه یا چهار روز هر روز صبح باید صد و بیست و پنج گرم آب ترب سیاه را که مخلوط با بیست گرم عسل باشد. مصرف کنید شربت غلیظ ترب سیاه برای معالجهٔ انواع سرفه ها و سیاه سرفه مفید است. برای تهیه ان، ترب سیاه را به برشهای نازکی درآورده و به روی نبات کوبیده میریزند و یک روز آن را به همان حال می گذارند تا شربت غلیظی به وجود بیاید، و یا بهتر است وسط ترب سیاه را گود کنند و آن گودی را از نبات کوبیده پر کنند و یک روز بگذارند بماند. این شربت غلیظ را برای رفع سرفه و سیاه سرفه باید در هر ساعت یک قاشق سوپخوری مصرف کرد تا بکلی رفع گردد. با برگهای ترب سیاه سوپ خوشمزه ای درست می کنند. برای تهیه آن باید برگ های ترب  را   با سیب زمینی  پخت و پس از انکه پخته  شد  در سبزی  خرد کن ریخت  و آن را صاف کرد  اگر بخواهند طعم سالاد برگ کاهو را زیاد کرد باید چند برگ لطیف و با سبز ترب را به آن اضافه کنند.ترب هایی را که اندکی پژمرده شدهاند اگر در آب سردی که اندکی سرکه به آن افزوده شده است خیس شوند دوباره استحکام و تازگی خود را به دست  خواهند اورد. 

دیدگاه خود را مطرح فرمایید . وظیفه ماست که به سوالات شما پاسخ دهیم

پاسخ دیدگاه شما ایمیل خواهد شد