چند خاصیت مهم سیب که نمی دانید..!


چند خاصیت مهم سیب که نمی دانید..!

چند خاصیت مهم سیب که نمی دانید..!

سیب

درخت سیب در اکثر نقاط دنیا پرورش داده می شود و در هر جای دنیا وجود دارد د تمام مردم دنیا آن را می شناسند.سیب انواع مختلف دارد: ترش و شیرین. که هر دو نوع آن دارای ویتامین و مواد مغذی زیادی است و بی مناسبت نیست که یک ضرب المثل انگلیسی می گوید: خوردن یک سیب در روز شما را از رفتن نزد پزشک بی نیاز می کند. سیب دارای کالری، پروتئین، کلیسم، فسفر، آهن و انواع ویتامین A B 1 B 2 B می باشد. البته این را بدانید که ویتامین های موجود در سیب بیشتر در پوست سیب و زیر پوست آن قرار دارد، بنابراین اگر شما می توانید پوست سیب را هضم کنید، بهتر است که آن را با پوست میل کنید و اگر می خواهید پوست آن را بکنید بهتر است که سیب را خیلی نازک پوست بگیرید. سیب از میوه هایی است که فواید بسیاری دارد یک میوه قلیایی است که بدن را تمیز می کند و آب اضافی بدن را خارج می سازد. سیب را می توان برای برطرف کردن اسهال به کار برد. البته کسانی که ناراحتی های معده و روده دارند بهتر است که این میوه را به صورت پخته مصرف کنند. شربت سیب برای سرفه مفید است و گرفتگی صدا را برطرف می کند و در درمان التهاب کلیه و مثانه مؤثر است. سیب اشتها آور بوده و برای درمان سرماخوردگی مفید است. سیب پخته معده و کبد را تقویت می کند و حرارت بدن را خارج می سازد . آب سیب برای زیبایی پوست و از بین بردن چین و چروک آن مؤثر است. بهتر است آب سیب را صبح و شب روی پوست گردن و صورت بمالید و ماساژ دهید. همچنین می توانید سیب پخته را با شیر مخلوط کنید و به صورت نیم گرم روی پوست بگذارید، بعد پوستتان را بشویید. توجه داشته باشید که اگر می خواهید سیب را با پوست میل کنید پوست برخی سیب ها دارای یک لایه چربی برای حفاظت آن می باشد که قبل از مصرف پوست این سیب ها را خوب بشویید. سیب برای ریه بسیار مفید است زیرا خاصیت ضد اکسیداسیون دارد و تأثیر منفی آلودگی و دود سیگار را کاهش می دهد از این رو روزی یک سیب و حداقل هفته ای ۵ سیب بخورید. خوب است بدانید اگر روزی یک عدد سیب بخورید دیگر احتیاجی به دندان پزشک پیدا نمی کنید. سیب عفونتها را از بین می برد و در واقع نوعی پنی سیلین طبیعی است. یبوست و اسهال را درمان می کند. افرادی که اسهال دارند باید سیب را رنده کنند و بگذارند تا چند ساعت بماند تا رنگش تغییر کند و تیره شود ( یعنی پکتین موجود در آن اکسید شود) و بعد آن را بخورند. آب سیب تازه سموم بدن را دفع می کند و برای اطفال خیلی مفید است. درجه تب را پایین می آورد و گلو درد وسینه درد را بهبود می بخشد. به سبب خاصیت دفع اسید اوریک، برای درمان بیماری نقرس و آرتروز و رماتیسم بسیار مفید است. مصرف حداقل ۳ عدد سیب در روز خطر مرگ یا بیماری های قلبی را کاهش می دهد.بافت گیاهی سیب قادر است که خطر مرگ بر اثر گرفتگی رگهای بدن را تا ۱۴ درصد کاهش دهد.مالیدن مقداری سیب روی محل گزیدگی نیش عقرب یا زنبور به بهبود آن کمک می کند. سیب و پیشگیری از بیماریهای عصبی: بر اساس نتایج پژوهشی جدید در امریکا، خوردن روزانه یک عدد سیب خطر ابتلا به سرطان را کاهش می دهد و از نابودی سلولهای مغز و ابتلا به بیماری های عصبی مانند آلزایمر و پارکینسون جلوگیری می کند. در این پژوهش آمده است که بسته به میزان مصرف سیب، ترکیبات حیاتی و فعال و مهم افزایش می یابند که در کاهش خطر مشکلات و بیماریهای عصبی تحلیلی نقش مهمی دارند. پوست سیب از ابتلا به سرطان جلوگیری می کند: مواد غذایی موجود در پوست سیب خاصیت ضد سرطانی دارد ویتامین (ث) از ابتلا به سرطان جلوگیری می کند. خاصیت ضد سرطانی مواد گیاهی موجود در پوست سیب از ویتامین (ث) نیز بیشتر است. سیب یکی از میوه های سرشار از ویتامین (فلافونول) است و این میوه خاصیت ضد اکسیدانی دارد و سلولهای آسیب دیده را ترمیم می کند. سیب و سرطان سینه: بر اساس نتایج پژوهشی جدید در امریکا، خوردن یک عدد سیب در روز خطر ابتلا به سرطان سینه را در زنان کاهش می دهد. خوردن سیب برای کبد، لوزالمعده و کیسه صفرا بسیار مفید است و ترشحات اسید معده را افزایش می دهد. خوردن سیب در شب به هضم غذا کمک می کند و خواب خوشی را به همراه خواهد داشت.

دیدگاه خود را مطرح فرمایید . وظیفه ماست که به سوالات شما پاسخ دهیم

پاسخ دیدگاه شما ایمیل خواهد شد