چه عواملی باعث ایجاد  بیماری تصلب شرایین می شود ….؟؟


 چه عواملی باعث ایجاد  بیماری تصلب شرایین می شود ….؟؟

 چه عواملی باعث ایجاد  بیماری تصلب شرایین می شود ....؟؟

عوامل ایجاد یا تشدید کننده:

کمبود «کروم، کبالت، منگنز، منیز سیلیس، ویتامین  دی »، زیادی «مس، ویتامین ۱ B»، اختلال در عملکرد  غدد مترشحه  داخلی (کم کاری تیروئید، بیماری پاژت ...)، قند با فشار خون بالا، چاقی، عدم تحرک و ورزش، استرس، فراموش خستگی، سیگار، کمبود مواد فیبری (میوه، نان، سبزی).سوسیس. کالباس، سس، پیتزا، کله پاچه، خاویار، مغز، غذاهای چرب و ثقیل ، قهوه، چای، کاکائو، زرده  تخم مرغ (بیش از ۲ عدد در هر هفته حبوبات و بقولات، ادویه، غذاهای سرخ کرده، پوست مرغ و ماه گوشت قرمز (خصوصاً چرب)، برگ تربچه، جگر سیاه، دل گاو، گل تاج خروس، نوشیدن آب چاه (به علت وجود آرسنیک)، آلودگی هوا، پر کردن دندان با آمالگام.

درمان:

پتاسیم، مصرف ابلیموی تازه با تمام غذاها، شربت ابلیمو عسل، آب «هویج + سیب + خیار» + آب دو عدد لیمو ترش + یک قرص مخمر آبجو، آب پرتقال با یک دانه خرما، دم کرده  «سبوس برنج و جو +تیول + چای سبز»، عرق شاهتره، سوپ «جو + هویج + اسفناج + سیر پیاز» - بعد از طبخ کامل به آن دم کرده  پوست برنج و آبلیموی تازه اضافه کنید؛ دم کرده  پوست سیب قرمز (هر روز)، سالا د«گل کلم + پیاز + خیار + کاهو + گوجه فرنگی + آبغوره + اسفناج خام+ روغن زیتون»، دم کرده  چای سبز با کشمش، آجیل خام (کمی در روز )مر کبات (روزی یک لیوان آب آن یا پنج عدد میوه های مختلف)، تر کیبات  سلنیوم، دم کرده پوسته  جودوسر، روغن سویا، پیاز، یک مشت  تخم گشنیز را شب تا صبح در آبغوره بخیسانید و صبح  شیره کش کنید و بنوشید؛ ماءالشعیر، روغن سبوس برنج، یونجه، جو  دو سر ،جوشانده برگ زبان گنجشک (یک مشت از آن را در چهار لیوان  آب به مدت پنج دقیقه بجوشانید).

دیدگاه خود را مطرح فرمایید . وظیفه ماست که به سوالات شما پاسخ دهیم

پاسخ دیدگاه شما ایمیل خواهد شد