چگونه دسر زردآلو و هلورا تهیه کنیم ؟؟


چگونه دسر زردآلو و هلورا تهیه کنیم ؟؟

چگونه دسر زردآلو و هلورا تهیه کنیم ؟؟

 ۱۱۰ گرم زردآلو۸ عدد برگه هلو، خیس خورده یک چهارم قاشق مرباخوری اسانس و انیل طبیعی ۱۴۰ گرم ماست کم چربی۳۰ گرم پنیر لوربرگه زردآلو را آرام بپزید تا نرم شود. در مخلوط کن ریخته و با اسانس وانیل، برگه هلوی خیس خورده، ماست و پنیر لور هم بزنید. سفیده تخم مرغ را خوب هم بزنید و در مخلوط زردآلو بریزید. در ظرفی شیشه ای یا لیوان بریزید و قبل از خوردن آن را سرد کنید.

دسر نارگیل و سیب با سس زردآلو و انجیر

۲۵ گرم خرنوب ۴ عدد سیب سبز، خرد کرده ۳۰ میلی لیتر عسل ۱۵ میلی لیتر آب میوه گل ساعتی ۲۵ گرم خردکرده نارگیل، برشتهسس:۴۰ گرم برگه زردآلو۴۰ گرم برگه انجیرابخرنوب و سیب را به قطعات کوچک خرد کنید و آنها را با عسل، آب میوه گل ساعتی و نارگیل خرد کرده مخلوط کنید. مخلوط را در یک قوطی کنسروی چرب کرده بفشارید و در آن را بسته و سه ساعت در یخچال بگذارید. زردآلو و انجیر را با آب به جوش آورده و در مخلوط کن هم بزنید و بعد خنک کنید. برش های نارگیل و سیب را در بشقاب گذاشته و شست زردآلو و انجیر را روی آنها بریزید.

دیدگاه خود را مطرح فرمایید . وظیفه ماست که به سوالات شما پاسخ دهیم

پاسخ دیدگاه شما ایمیل خواهد شد