قالب وردپرس درنا توس
خانه / مطبخ طب سنتی / چگونه دسر زردآلو و هلورا تهیه کنیم ؟؟
دسر زردآلو و هلو
دسر زردآلو و هلو

چگونه دسر زردآلو و هلورا تهیه کنیم ؟؟

چگونه دسر زردآلو و هلورا تهیه کنیم ؟؟

 

۱۱۰ گرم زردآلو

۸ عدد برگه هلو، خیس خورده

یک چهارم قاشق مرباخوری اسانس و انیل طبیعی

۱۴۰ گرم ماست کم چربی

۳۰ گرم پنیر لور

برگه زردآلو را آرام بپزید تا نرم شود. در مخلوط کن ریخته و با اسانس وانیل، برگه هلوی خیس خورده، ماست و پنیر لور هم بزنید. سفیده تخم مرغ را خوب هم بزنید و در مخلوط زردآلو بریزید. در ظرفی شیشه ای یا لیوان بریزید و قبل از خوردن آن را سرد کنید.

دسر نارگیل و سیب با سس زردآلو و انجیر

۲۵ گرم خرنوب

۴ عدد سیب سبز، خرد کرده

۳۰ میلی لیتر عسل ۱۵

میلی لیتر آب میوه گل ساعتی

۲۵ گرم خردکرده نارگیل، برشته

سس:

۴۰ گرم برگه زردآلو

۴۰ گرم برگه انجیر

اب

خرنوب و سیب را به قطعات کوچک خرد کنید و آنها را با عسل، آب میوه گل ساعتی و نارگیل خرد کرده مخلوط کنید. مخلوط را در یک قوطی کنسروی چرب کرده بفشارید و در آن را بسته و سه ساعت در یخچال بگذارید. زردآلو و انجیر را با آب به جوش آورده و در مخلوط کن هم بزنید و بعد خنک کنید. برش های نارگیل و سیب را در بشقاب گذاشته و شست زردآلو و انجیر را روی آنها بریزید.

مطلب پیشنهادی

شیرینی زردآلو

طرز تهیه چند دسر  خوشمزه 

طرز تهیه چند دسر  خوشمزه    شیرینی زردآلو 90 گرم برگه زردآلو ۳۵ گرم آرد …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *