خانه / مطبخ طب سنتی / چگونه سوفله با اسفناج تهیه کنیم…؟؟
سوفله با اسفناج
سوفله با اسفناج

چگونه سوفله با اسفناج تهیه کنیم…؟؟

چگونه سوفله با اسفناج تهیه کنیم…؟؟

۲ عدد تخم مرغ

۲فنجان اسفناج پخته و سرد

نمک و فلفل

کمی جوز هندی

طرز تهیه:

زرده های تخم مرغ را با دقت از سفیده جدا کنید. با چنگال اسفناجها را بزنید تا خوب له شوند. نمک و فلفل بزنید، جوز هندی هم اضافه کنید. بعد زرده های تخم مرغ را روی آن بریزید. فر را گرم کنید (مثل همیشه با حرارتی برای آماده کردن سوفله). با همزن شفیده های تخم مرغ را بزنید. بعد با مخلوط ترکیب کنید و در فر بگذارید ( سوفله آماده بشود. (هر پرس ۱۲۵ کالری)

گوجه فرنگی با تخم مرغ

مواد لازم برای ۱ نفر:

۲ عدد گوجه فرنگی

۱ عدد تخم مرغ

نمک و فلفل ترخون خردشده

طرز تهیه:

بالای گوجهفرنگی ها را با چاقو به شکل در ببرید، درون گوجه فرنگی ها را خالی کنید. تخم مرغ را با نمک، فلفل و ترخون خردشده مخلوط کنید. با این مواد درون گوجهفرنگی ها را پر کنید. در گوجه ها را دوباره بگذارید و در فرگرم به مدت نیم ساعت قرار دهید. (هر پرس ۹۰ کالری)

telegram

همچنین ببینید

پیش غذاها و سالادها

پیش غذاها و سالادها چیست و چگونه تهیه می شود..؟

پیش غذاها و سالادها چیست و چگونه تهیه می شود..؟ پیش غذاها و سالادها  هر …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *