چگونه چربی خون زیاد می شود؟


چگونه چربی خون زیاد می شود؟

چگونه چربی خون زیاد می شود؟

 سخت ناراحت می شوند و خیال میکنند که بیک بیماری غیرعلاج دچار شده اند. در حالیکه زیاد شدن چربی خون بیماری نیست بلکه علامت یک بیماری دیگری است می دانیم که غذاهایی که می خوریم دارای مواد چربی و یا نشاسته ای و یا سفیده ای است. چربی ها بهر صورتیکه وارد بدن شوند. سرانجام تبدیل بچربی بدن میگردد همینطور مواد نشاسته ای و قندی نیز پس از تغییر و تبدیل زیاد بصورت نوعی قند بنام « گلیکوژن» در کبد و بصورت چربی های خاص در سراسر بدن جمع میگردند. در خون ما نیز نوعی چربی وجود دارد که (کلسترول) نام دارد و معمولاً مقدار آن از ۲/۵ گرم در هر لیتر خون نباید تجاوز کند و اگر این چربی بیش از مقدار فوق زیاد گردد انسان به سرگیجه و عوارض دیگر زیادی کلسترول خون دچار میگردد. اصولاً پیدایش سرگیجه یکی از مهمترین علائم زیادی کلسترول خون است. کلسترول یعنی چربی خون. وقتی زیادتر از معمول شود. در جدار رگها رسوب کرده و از قطر داخلی رگها کم میکند. در نتیجه خون نمیتواند بمیزان لازم در رگها حرکت کند و گاهی این زیادی چربی باعث انسداد مجرای داخلی شریان می شود. سکته قلبی نیز نوعی انسداد عروق مخصوصی رگهای غذا دهنده عضلات قلب است. بطور کلی چربی خون شما زیاد است باید سعی کنید از چربیهای مایع که به اصطلاح چربی های اشباع نشده است استفاده کنید مثلا غذاهای خود را با روغن ذرات سرخ کنید. چه این روغن به افزایش کلسترول خون کمک نمیکند. در حالیکه سایر روغنها چربیها باعث افزایش چربی خون یعنی کلسترول میشوند. آنچه مسلم است این است که مصرف روغن های مایع، حتی روغن نباتی مایع. بهتر از روغن های سفت و جامد است و مصرف این نوع روغنها باعث طول عمر می شود. در توکیو گروهی از دانشمندان ژاپنی اعلام کردهاند ماده جدیدی کشف کرده اند که میتواند (کلسترول) خون را ۲۶ درصد کاهش دهد. این ماده مخلوطی است از ۷۰ درصد روغن سبوس برنج و ۳۰ درصد روغن گلی بنام (سفلاور) دکتر (شین جیر و سوزوگی) گفت که نتایج حاصله با آزمایش روی پنجاه دختر بیست ساله که دارای وضع طبیعی از لحاظ میزان کلسترول خون بوده اند بدستآمده است دکتر شین جیر و سوز وگی گفت دانشمندان در حال حاضر سرگرم آزمایش روی کسانی هستند که مبتلا به تصلب شرائین بعلت افزایش میزان کلسترول در خون میباشند.وی افزود پس از آنکه آزمایش های مزبور بانجام رسید دانشمندان درباره آن گزارشی منتشر خواهند کرد. آزمایشی که روی دختران ۲۰ ساله صورت گرفت یک هفته طول کشید و طی این مدت هر یک روزانه ۶۰ گرم از داروئی که اخیراً کشف شده است میخورند. سوزوگی گفت احتمالاً پائین آمدن میزان کلسترول خون بواسطه وجود (لینولئیک اسید) میباشد که در روغن سبوس برنج و روغن گل سفلاور وجود دارد. وی سپس افزود دانشمندان عقیده دارند که روغن سبوس برنج دارای ماده دیگری است که هنوز شناخته نشده و به پائین آوردن کلسترول خون کمک میکند و در نتیجه بیماری تصلب شرائین را درمان میکند.

دیدگاه خود را مطرح فرمایید . وظیفه ماست که به سوالات شما پاسخ دهیم

پاسخ دیدگاه شما ایمیل خواهد شد