خانه / اشنایی با داروهای گیاهی / کاه جو و خواص ان مناسب چیست؟
کاه جو
کاه جو

کاه جو و خواص ان مناسب چیست؟

کاه جو

یکی دیگر از گیاهان دارویی که امروز به معرفی ان می پردازیم گیاه دارویی کاه جو است . در هر یک صد گرم کاه جو از لحاظ  شیمیایی مواد زیر وجود دارد:

آب ۱۴ درصد – مواد ازته ۳ درصد – مواد چرب، ۱/۵ درصد – مواد نشاسته ای ۴۱ درصد – سلولز ۳۶ درصد – خاکستر ۴ درصد – ارسنیک حدود ۵۰ میلی گرم.

بخور  کاه جو 

پانصد گرم از آن را در ظرف بزرگی بریزید و بجوشانید و بخور دهید، بعد فوراً سر و پیشانی را بپیچید و صبر کنید تا خوب خشک شود، بعد پیشانی را با روغن ویکس خوب ماساژ دهید؛ این کار را روزی سه بار تکرار کنید. سردردی که از سرمازدگی ایجاد شده باشد بهبود می یابد.

فواید جو 

منابع سرشار از فیبر مانع بالا رفتن قندخون، فشارخون و کلسترول می شود و با تنظیم عملکرد روده از بروز یبوست می کاهد. جو به صورت های مختلفی یافت می شود. یکی از بهترین فرآورده های جو، مالت جو است که حاوی مقادیر فراوانی ویتامین B۱، B۲ و B۱۲ بوده و به دلیل تاثیری که بر میزان و کیفیت شیر می گذارد، نقش مفیدی در سلامت مادران شیرده و نوزادان دارد. جو دوسر نیز یکی دیگر از مقوی ترین فرآورده های جو است. نقرس، روماتیسم، خارش شدید پوست و امراض پوستی از بیماری هایی است که با مصرف جو دوسر می توان از بروز آنها در امان بود.

درمان خشکی پوست با جو دو سر:

جوشانده جو دوسر یک امولسیون طبیعی برای از بین بردن خشکی پوست در بزرگسالان و کودکان است. برای تهیه جوشانده جو کافی است یک کیلو از کاه این گیاه را در چهار پنج لیتر آب ریخته و آن را به مدت یک ساعت ونیم بجوشانید. سپس آن را صاف کرده و همچون ماسک در نواحی خشک و زبر بدنتان بمالید. علاوه بر اینها، جو خواص دیگری دارد که از آن میان می توان جلوگیری از لخته شدن خون، کاهش دردهای قاعدگی و درد ناحیه شکم و پیشگیری از بروز حملات آسم را نام برد. با توجه به خواص فوق و همچنین سفارشاتی که در طب اسلامی به مصرف جو شده است، توصیه می شود حتماً جو در رژیم غذایی خانواده ها گنجانده شوند.

telegram

همچنین ببینید

گیاه لاجورد

از گیاه لاجورد چه میدانید…؟؟

از گیاه لاجورد  چه میدانید…؟؟   لاجورد قوتش همان قوت صمغ گیاه بدران و کمی …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *