کاھو و خواصں آن( قسمت اول)


کاھو و خواصں آن( قسمت اول)

کاھوو خواصں آن

آیا تا بحال دقت فرموده اید که:بخصوص  صبحها که از خواب بیدار می شوید چرا دهانتان تلخ است؟ چرا از چربی اصولاً خوشتان نمیآید؟ چرا از دنبه در غذایتان متنفر هستید؟ چرا رنگ صورتتان کدر و بدرنگ است؟ چرا به غذای چرب بی میل هستید؟ چرا با وجودیکه بشیرینی تمایل دارید اما یک ساعت بعد از خوردن شیرینی بداخلاق و تند و عصبانی می شوید؟جواب کلیه این چراها این است که چربی خون زیاد یا باصطلاح دکترها (کلسترول) خون شما زیاد شده است، حالا این زیادی کلسترول خون چه ناراحتی ها و عوارضی تولید میکند و بجا میگذارد خود بحثی است جداگانه که در این مقوله نمیگنجد. فقط می توانیم بدانیم که چرا این کلسترول زیاد شده است که آن همه چراها را بهمراه دارد، برای خوردن آنهمه غذاهای چرب آنهم چربی حیوانی، آنهم چربی جامد، برای خوردن شیرینیهای اضافی، میفرمائید من که شیرینی زیاد نمی خورم، خواهم گفت: چرا میل می فرمائید. حساب کنید روزی چند تا چای میل می کنید، با آن همه قند یا شکر، چقدر مربا، چقدر شیرینی های تازه و... خوب تا اینجا خوردن قند و شکر و چربی و... لابد خواهید گفت: که قدیمی ها هم آبگوشت، دنبه سرخ کرده و همه این چیزها را می خورند، پس چرا این ناراحتیها را نداشتند؟ اولا شما از کجا میدانید که آنها این ناراحتی ها را نداشتند، مگر جنابعالی آمار آنها را دارید؟ ثانیا اگر هم می فرمائید نخیر نداشتند، برای اینکه عمرهای زیاد بدون این همه سکته های قلبی داشتند من هم خواهم گفت: صحیح است، برای اینکه آنها پیاده روی داشتند در صورتیکه جنابعالی از منزل تا محل کارتان را حتما با ماشین می روید و پیاده روی ندارید. خلاصه با تمام این دلائلی و دلائل دیگر کلسترول خون شما زیاد می شود یعنی شما در سوخت و ساز، سوخت چربی بدن ندارید، بنابراین در بدن و در خون شما جمع میشود و ان همد چراهای اول را بوجود می آورد. غصه نخورید، فکر زیاد نکنید، یکی از بهترین داروهای زیاد برای کلسترول خون در دسترس شماست. از آن استفاده بکنید تا هر چه زودتر ناراحتیها و بدرنگی و تلخی دهان شما از بین برود- از آن داروئی که در دسترس من و شما و هرکس است کاهو است و کاسنی است آری کاهو که در دسترس همه ما هست و در هر هفته به هر قسم میل می کنید، یکی از بهترین غذاها یا داروهای ضد کلسترول خون است و اغلب اشخاصی ضررش را نمیدانند. زیرا فقط برگ های وسط کاهو که سفیدرنگ و ترد است می خورند اما برگهای خارج را که دارای مقدار زیادی کلروفیل و ویتامین ث است دور میاندازید و در سطلی خاکروبه میاندازید، در حالیکه این برگها مفید است، شما میتوانید با آن برگهای خارجی سوپ کاهو درست کنید، کوکو درست کنید، خیلی خوشمزه و خیلی لذیذ و خیلی مفید خواهد بود، البته بشرطی که با روغن جامد سرخ نکنید و موقع تهیه کردن روغن را (هر قسم باشد) زیاد سرخ نکنید که روغن سوخته و مضر خواهد شد. بهرحالی عرض کردم کاهو دارای مقدار زیادی کلروفیل و ویتامین ث است، بنابراین:

خواص کاهو

کاهو برای تصفیه دستگاه هاضمه و تصفیه خون غذای بی نمک بسیار مفیدی است به شرطی که در دهان خوب جویده شود و کاملاً با بزاق مخلوط گردد آنوقت است که خوب هضم می شود و به هاضمه هم کمک میکند. .آن شیره سفیدی که از ساقه و ته برگ کاهو خارج می شود لاکتورکاریوم است مدر است پیشاب را زیاد میکند (به شرطی که با نمک خورده نشود)، آن شیره ای که عرض کردم ملین بسیار نیکوئی است و ضمناً تب بر هم میباشد، البته تبهای مختصر و معمولیانه تب های بیماری های مهلک و خطرناک. پس بهمین دلائل طحال یا سپرز شما را تصفیه میکند، لاکتوکاریوم و ویتامین (ث) و کلروفیلی در کاهو موجود است.بهمین دلائل کبد شما را که مجتمع پنج کارخانه هم هست تصفیه میکند، یعنی اول کاری که میکند صفرای جمع شده در کیسه صفرای شما را رقیق کرده زودتر دفع میکند که با چربیهای خورده شده مخلوط شده عملی صابون سازی را انجام میدهد. بهمین دلیل لینت مزاج هم میدهد، یعنی ملین خوبی است، وقتی این عمل را باین خوبی انجام داده پس می تواند سنگهای صفراوی و سنگهای کوچک در مثانه شما را دفع کند و احیانا اگر دردهای مفصلی بخصوص در انگشتان پا مخصوصاً در شست پا دارید یعنی اسیداوریک شما هم زیاد شده است بزبان دیگر مبتلا به نقرسی هم هستید پس در از بین بردن دردهای نقرس شما هم بسیار سودمند است.کاھو و خواصں آن( قسمت دوم)

دیدگاه خود را مطرح فرمایید . وظیفه ماست که به سوالات شما پاسخ دهیم

پاسخ دیدگاه شما ایمیل خواهد شد