کباب بختیاری
کباب بختیاری

کباب بختیاری

کباب بختیاری(۱)

مواد لازم

 گوشت  راسته  گوسفند1/5 گرم

دنبه  گوسفند150گرم 

پیاز متوسط  1 عدد  

آب لیموترش تازه ی شیرازی 5 عدد

زعفراننصف قاشق چای خوری

نمک  به مقدار لازم

 طرز تهیه 

ابتدا گوشتها را پاک کتنید و پس از آن که آنها را به صورت قیمه اندازه های ۵ سانتیمتری) خرد کردید، خوب بشویید و در صافی قرار دهید تا آب آن کشیده شود. سپس دنبه را نیز تمیز شسته و به اندازه های 4 سانتیمتری خرد کرده و با گوشت مخلوط کنید. آنگاه آن را در یک ظرف چینی یا لعابی بریزید و به همراه خلال پیاز و نمک و آب لیموترش تازه و زعفران، با گوشت مخلوط کنید و آنها را به مدت یکی دو ساعت در یخچال قرار دهید تا طعم بگیرد. بعد گوشت و دنبه را یک در میان به سیخ بزنید و روی منقل قرار دهید تاکباب شود.

این غذا به خاطر داشتن دنبه بسیار خوشمزه و خوش خوراک است.

کباب بختیاری (۲)

مواد لازم 

گوشت راسته  گوسفند۱/۵ کیلوگرم

پیاز متوسط ۱ عدد

دنبه  گوسفند  ۱۵۰ گرم

فلفل دلمه 2عدد 

آب لیموترش تازه  شیرازی5 عدد 

زعفراننصف قاشق چای خوری

نمک  به مقدار لازم

طرز تهیه

گوشت و دنبه را به اندازه های قبلی خرد کرده و تمیز بشویید و در صافی بریزید تا اب انکشیده شود، سپس ان را در یک ظرف چینی یا لعابی قرار دهید و پیاز خلال شده و آب لیموترش تازه و زعفران و نمک را به ان اضافه کنید و به مدت یک تا دو ساعت در یک ظرف درب بسته و در یخچال بگذارید تاطعم بگیرد. پس از آن، قطعات گوشت و دنبه و فلفل را به صورت یک در میان به سیخ بزنید و سیخها را روی منقل بگذارید تا کاملاً کباب شوند

این مقدار غذا برای 10 تا 12 نفر کافی است.

telegram

همچنین ببینید

روح

روح چیست؟ / قسمت اول

روح چیست ؟ روح از نظر لغت به معنی نفس است، بعضی معتقدند روح و …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *