کباب چنجه یا شیشلیک
کباب چنجه یا شیشلیک

کباب چنجه یا شیشلیک

کباب چنجه یا شیشلیک

مواد لازم

موادّ لازم برای تهیه «کباب چنجه یا شیشلیک» به شرح زیر است:

گوشت راسته یا فیله  گوسفندی ۱/۵ کیلوگرم

پیاز متوسط1 عدد 

روغن زیتون۲ قاشق غذاخوری

سیر تازه و درشت. ۲ حبه

آب لیموترش تازه  شیرازی5 تا 6 عدد 

نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه 

ابتدا گوشت را پاک کنید و رگ و ریشه  آن را بگیرید و به صورت قیمه، خرد کرده و خوب بشویید و در صافی بریزید تا آب آن کشیده شود، سپس آن را در یک ظرف چینی یا لعابی ریخته و پیاز خلال شده را همراه با – بقیه  مواد به گوشت اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. آنگاه آن را به مدت چندساعت در یخچال و در درون یک ظرف دربدار بگذاریذ تا طعم بگیرد، سپس  به سیخ زده و روی منقلی که دارای ذغال سرخ شده است قرار دهید تا کباب  شود 

این مقدار غذا برای ۱۰ تا ۱۲ نفر کافی است.

 

telegram

همچنین ببینید

روح

روح چیست؟ / قسمت اول

روح چیست ؟ روح از نظر لغت به معنی نفس است، بعضی معتقدند روح و …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *