کرفس (Apium graveolens),مقوی کننده معده….


کرفس  (Apium graveolens),مقوی کننده معده….

کرفس  (Apium graveolens),مقوی کننده معده....

 کرفس(Apium graveolens)jimop

اسامی عمومی دیگر: کرفس الماء، کرفس بستانی، کرفس نبطی، نامهای علمی دیگر: اپیوم گراولنس (Apium graveolens) نام خانواده: خانوادهٔ جعفری [(Umbellifera (Apiaceae)]. نوع گیاه: بوته. قسمت مورد استفاده: میوه و تمام قسمتهای گیاه. مواد متشکله موثر: روغن فرار، اسیدهای سدائولیک و سد انونیک، اسپاراژین، کولین، مانیتول، نیتوزال، نمکهای معدنی، فلاون گلی کوزید، کاروتن، کلسیم، فسفر، آهن، ویتامینهای K ،C-B2 Bl، پروتئین ، گل سیدول، آپی ئین گلی کوزید، اولٹورزین مواد رنگی و موسیلاژخواص درمانی: تخم کرفس به عنوان پایین آورندهٔ قند خون، معالج رماتیسم و نقرس، مادر، نیرو دهنده، بادشکن، اشتهاآور، مقوی معده و در کمبود اm-jbuipملاح و ویتامینها مورد مصرف قرار می دهند. موارد استفاده در پزشکی سنتی ایران: از کرفس به عنوان پایین آورندهٔ قند خون و جهت معالجه استسقاء عمومی و رفع بیماری نقرس، روماتیسم، سنگ کلیه، یرقان، ضعف دستگاه گوارش، ناراحتیهای عصبی و مقوی قوهٔ باه مورد استفاده قرار داده و افزون برای جهت پایین اوردن فشار خون توصیه نموده اند. مقدار و دستور مصرف: کرفس خشک شده به مقدار ۲-۰/۵ گرم روزی سه بار به صورت دم کرده در یک فنجان.عوارض جانبی و سمیت: نداردموارد عدم استعمال: میوه آن را نباید در دوران حاملگی و شیردهی مصرف نمود. 

دیدگاه خود را مطرح فرمایید . وظیفه ماست که به سوالات شما پاسخ دهیم

پاسخ دیدگاه شما ایمیل خواهد شد