کسانی که مبتلا به اختلال اعصاب هستند,چای ننوشند…


کسانی که مبتلا به اختلال اعصاب هستند,چای ننوشند…

کسانی که مبتلا به اختلال اعصاب هستند,چای ننوشند...

 مهمترین موادی که در چایی هست عبارت است از تئین و تانن روغن های رقیق سمومی که در چای هست و مضر است تئین و تانن میباشد و برای اینکه خواص بد آنها را هر چه بیشتر ضعیف گردانیم باید چای را در آب جوش ریخته فقط مدت ۵ دقیقه روی سماور بگذاریم دم بکشد و سپس شیر را با چای آمیخته بنوشیم و هر چقدر چای بیشتر روی سماور بماند پررنگتر شود مضرتر میگردد چای کم رنگ دافع خستگی است و برای رفع بعضی اسهال ها مفید است بقول هچسین تفاله چائی بمقدار زیاد اهن و بعضی املاح معدنی دارد.طبق تحقیقاتی که اخیراً دانشمندان کرده اند چای تشعشات رادیواکتیویته دارد و بهمین جهت برای بدن انسان مضر است.همانطوریکه گفته شد برگ چای دارای ماده ای بنام تائین که شبیه به خواصی کافئین است و تئوفیلین و تانن و اسید کالیک و مقدار زیادی اوکسالات دو پتاس است گل چای دارای دو درصد کافئین و مقدار زیادی منگنز و آهن است و برای استسقا موقع پائین امدن شکم مفید است و مصرف ان تجویز می شود ولی افراط در مصرف آن تولید مرض تئیسم میکند که علائم آن طپش قلب و عصبانیت، اضطراب. بی خوابی، لاغری و یبوست است. کسانی که مبتلا به اختلال اعصاب، طپش قلب، نقرس و سنگ کلیه از نوع او کسالات هستند نباید چای مصرف کنند. دمکرده چای محلول خوبی برای شستشوی چشم است و خواص هضم کننده و محرک است و در انگلستان و هندوستان چای را مخلوط با شیر مینوشند و این کار فوائد زیادی دارد منجمله تئین چای را خنثی میکند و بعلاوه شیر مواد مغذی است ک باین وسیله سهل الهضم تر میگردد.

دیدگاه خود را مطرح فرمایید . وظیفه ماست که به سوالات شما پاسخ دهیم

پاسخ دیدگاه شما ایمیل خواهد شد