خانه / اشنایی با داروهای گیاهی / کلیاتی درباره کرچک(Ricinus communis)
کلیاتی درباره کرچک(Ricinus communis)
کلیاتی درباره کرچک(Ricinus communis)

کلیاتی درباره کرچک(Ricinus communis)

کلیاتی درباره کرچک(Ricinus communis)

کرچک(Ricinus communis)

اسامی عمومی دیگر: بید انجیر، روغن چراغ، خروغsdgfsdg

نامهای علمی دیگر : ریسینوس کومونیس(Ricinus communis L.) 

نام خانواده: خانوادهٔ(Euphorbiaceae) 

نوع  گیاه: درختچه.

فسمت مورد استفاده: روغن دانه.

مواد متشکله موثر: روغن ثابت، ریسینین، آنزیم لیپاز، موسیلاژ، استرول، تری ترپنها، تانن، ساپونین، ریبوفلاوین،اسید نیکوتینک.fsd

خواص درمانی: روغن کرچک را به عنوان ملین و مسهل مورد استفاده قرار میدهند. دانه های آن به علت سمی بودن (۱۰ دانه آن شخص بالغ را میکشد) کمتر مورد استفاده قرار میگیرد

موارد استفاده در پزشکی سنتی ایران: دارو پزشکان سنتی روغن کرچک را به عنوان مسهل، مقوی، آرام کننده اعصاب و در استعمال برای معالجه فلج توصیه نموده اند

مقدار و دستور مصرف: روغن کرچک به مقدار ۱۰ -۱۵ گرم

عوارض جانبی و سمیت: ندارد

موارد عدم استعمال: ندارد.

 

telegram

همچنین ببینید

هیدراستیس

بخوانید اطلاعاتی در ارتباط با گیاه هیدراستیس

بخوانید اطلاعاتی در ارتباط با گیاه هیدراستیس   منشاء و دامنه انتشار: گیاه هیدراستیس در …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *