کلیاتی درباره گیاه جو (Hordeum sativum)در طب سنتی


کلیاتی درباره گیاه جو (Hordeum sativum)در طب سنتی

کلیاتی درباره گیاه جو (Hordeum sativum)در طب سنتی

جو (Hordeum sativum)j-kp

اسامی عمومی دیگر: شعیر، جوی معمولی،نامهای علمی دیگر : الیوم پروم (Hordeum sativum L. / H. vulgare L.)نام خانواده: خانوادهٔ غلات (Gramineae).نوع گیاه: بوته.قسمت مورد استفاده: دانه و سبوس،مواد متشکله موثر: برگ: آمینوالکالوئیدها (گرامین، هوردنین)، تیراسین، پروتئین، چربی، نشاسته، آلانتوئین، آنزیمها، املاح معدنی، ویتامینهای B و E.خواص درمانی: جو را به عنوان پایین آورندهٔ قند خون، مغذی، نرم کنندهٔ سینه، تقویت کننده و منقبض کنندهٔ بافت عضلانی مویرگها و سرخرگها به کار برده و برای آن خواص مدر، کاهش دهندهٔ کلسترول، ملین و مهارکنندهٔ مواد شیمیایی سرطانزا قائل می باشند.موارد استفاده در پزشکی سنتی ایران: پزشکان سنتی جو را به عنوان پایین آورندهٔ قند خون، مقوی، هضم کنندهٔ غذا، مدر، نرم کنندهٔ hjckسینه، برطرف کنندهٔ حالات التهابی، تببر و موثر در بیماریهای کبدی، اسهالهای ساده و خونی دانسته اندمقدار و دستور مصرف: سبوس جو به مقدار 40 - 20 گرم روزی دو بار همراه با آب به صورت دم کرده در یک فنجان.عوارض جانبی و سمیت: ندارد. موارد عدم استعمال: ندارد.   

دیدگاه خود را مطرح فرمایید . وظیفه ماست که به سوالات شما پاسخ دهیم

پاسخ دیدگاه شما ایمیل خواهد شد